İyi akşamlar herkese. Bir ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Meme başı kaybı yaşadım kısmen iki günde bir hastaneye gidiyorum. Ölü doku temizlenip pansuman yapılıyor. Doktorun uygun gördüğü vakit deri yaması yapılacak.
Lakin benim sorum bambaşka ağrı olmayan göğüslerimde iki gündür batma hissi yaşıyorum ve adet olmam gerekirken olmadım. Bende doktora bugün adet olamadığımı bu yüzden göğüslerimin şiştiğini ve ağrıdığını söyledim. Gebelik testi yapıldı. Biraz önce internetten sonuçlara baktım hcg 25.8 çıkmış. Son adet tarihim 10 şubat. Çarşamba yine gideceğim hastaneye.
Şimdi tahlil sonucuna göre gebe olma olasılığım var. Ama kimyasal gebelik falan olabilir mi? Sizcede değerim düşük değil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun.
betahcg 0-1 arası olur yanılmıyorsam normalde.
sonrasındaki artık gebeliğe işaret eder.
kimyasal gebelik hakkında bilgim yok ama kan tahlilini iki gün sonra tekrarlatın.
günden güne katlanarak artar değer eğer gebeyseniz.
benim reglim geçmeden yaptırdığımda90-100 arası bir değer çıkmıştı.
Evet adet tarihine göre bakarsam gerçekten çok düşük ameliyat olacağım gün adetim son buldu. Ondan sonra hastanede ve annemlerde yattım eşimle şubatın sonunda ya da martın başlarında birlikte olduk tam hatırlayamıyorum yinede değer düşük mü sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.