- 12 Ekim 2014
- 104
- 150
- 48
- Konu Sahibi kullerinisakladim
Arkadasım sana verebilecegim tek tavsiye "baktı, etti" tarzi dusuncelerden uzak durman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevemedim bir bahane olamaz yalniz. Evlilik muhabbetleri yapip da ortada bir sorun yokken sevgiliden ayrilinmaz.Ne yapmis da neyin cezasi? Insan sevgilisinden de ayrilamayacak mi?
Sevemedim bir bahane olamaz evet. Bir gerekce olabilir. Insanlarin sevgisi bitebilir. Iliskiden sikilabilirler.baska arayislara girebilirler. Boyle durumlarda medeni sekilde ayrilmanin bir cezasi olamaz. O sekilde devam edip evlenilirse eger mutsuz ve sorunlu evlilikler yapilir. Asil bile bile bu sekilde bir iliskiyi devam ettirmek ceza olur o zamanSevemedim bir bahane olamaz yalniz. Evlilik muhabbetleri yapip da ortada bir sorun yokken sevgiliden ayrilinmaz.
öncelikle merhaba uzun zamandir takipteyim ama artik ben de icimdeki derdi anlatip biraz olsun hafiflemek istiyorum..ben avrupada yasayan genc bir ögrenciyim..üniye ilk basladigimda biriyle tanistim..o zamana kadar hayatimda kimse olmamisti..uzun zaman tanistik ve niyetinin ciddi oldugunu belirtti..cok düzgün biri olarak gördüm ve teklifini kabul ettim, görüsmeye basladik sevgili olarak..evlilik hayalleri kurduk, malum hikaye..sonra birden ara vermek istedigini söyledi, ben de böyle bir seyi kesinlikle kabul etmem dedim. Hic kimseyle öyle ara ara görüsmeyecegimi belirttim ve tamamen ayrildim. Yani bitiren taraf biraz bendim sanirim. Sonrasinda tabii sürekli karsilastik, kacamak bakislar, benim yanimda ünide baska bir erkek arkadas gördügünde kiskanmasi vesaire..bir sürü böyle seyler yasandi..ben tabii onun hayal kirikligiyla ona mailler yazdim, tipik hatalari yaptim..onu hala sevdigimi , buna benzer seyler yazdim ama ondan cevap gelmezdi hic bir zaman..sonrasinda ben okulumu bitirdim ve calismaya basladim..gecenlerde uzun zaman sonra onu tekrar gördüm, beni gördügünde göz göze geldik tekrar ama sirtini bana döndü öyle oturdu..tamam dedim, herhalde benimle ilgilenmiyor..tabii bu sirada ben ondan baska kimseyi sevmedim, zaten o da beni arastirmis öyle duydum..benim icin, cok iyi düzgün bir kizdi demis ama sevemedim demis...sonra tekrar karsilastik, bu sefer ayni yolda karsi karsiya yürüyorduk..beni görünce bana bakmis, arkadasim farketmis ben onu gec gördüm..ben ona baktigimda aninda basini arkaya cevirdi, arkada bir seye bakiyor gibi yapti ve öylece yürüdü..arkasina bakarak...
sevenin ahi tutarmis derler, dogru mu? ben biliyorum hayatta bir cok dertler var , görüyorum..ama kalbime söz geciremiyorum...onu unutmak istiyorum ama o böyle yapinca ben cok üzülüyorum..benden nefret ediyormus gibi...basini arkasina cevirmesi nefret ettigi anlamina m gelir? lütfen bir yorum edin...biliyorum, unut gitsin diyeceksiniz, takma kendini ezdirme diyeceksiniz...ben hayatima normal devam etmek isterken, sürekli karsilasiyoruzv olur olmadik yerlerde...bu hareketi ne anlami gelir sizce? yorumlariniz icin simdiden allah razi olsun.
Sizin dediginize katiliyorum, var olan sevgi bitebilir. Biriyle hayaller kurabilirsiniz ve sevginiz bitince ondan ayrilabilirsiniz. Bu bence de tamam.Sevemedim bir bahane olamaz evet. Bir gerekce olabilir. Insanlarin sevgisi bitebilir. Iliskiden sikilabilirler.baska arayislara girebilirler. Boyle durumlarda medeni sekilde ayrilmanin bir cezasi olamaz. O sekilde devam edip evlenilirse eger mutsuz ve sorunlu evlilikler yapilir. Asil bile bile bu sekilde bir iliskiyi devam ettirmek ceza olur o zaman
Soylemek istediginizi simdi anladim. Bu noktada ne kadar zaman birlikte olduklari onemli bence.cunku pek cok insan iliskiye severek baslamiyor. Hoslanma begenme gibi duygular, iliskiye basladiktan sonra tanidikca sevgiye donusuyor. Ben buradan su sonucu cikariyorum. Adam begenmis hoslanmis ama tanidikca olmamis bir seyler oturmamis.o da ayeilmayi ve daha fazla oyalamamayi tercih etmis. Bence de olmasi gereken bu aslindaSizin dediginize katiliyorum, var olan sevgi bitebilir. Biriyle hayaller kurabilirsiniz ve sevginiz bitince ondan ayrilabilirsiniz. Bu bence de tamam.
Fakat konu sahibinin sevgilisinin "sevemedim" sözü, hic sevmedigini gosterir.
Haliyle bir insan eger hic sevmedigi, ayrilacagi bu sebeple bastan belli bir insanla evlilik hayali kuruyorsa, onun yaptığı terbiyesizlikten baskasi olmaz.
Evet bu dogru ama konu sahibini tam olarak sevemeden evlenme hayali vs. konulara girmesi cok yanlis ve ayni zamanda gereksiz olmus.Soylemek istediginizi simdi anladim. Bu noktada ne kadar zaman birlikte olduklari onemli bence.cunku pek cok insan iliskiye severek baslamiyor. Hoslanma begenme gibi duygular, iliskiye basladiktan sonra tanidikca sevgiye donusuyor. Ben buradan su sonucu cikariyorum. Adam begenmis hoslanmis ama tanidikca olmamis bir seyler oturmamis.o da ayeilmayi ve daha fazla oyalamamayi tercih etmis. Bence de olmasi gereken bu aslinda
Sevemedim bir bahane olamaz evet. Bir gerekce olabilir. Insanlarin sevgisi bitebilir. Iliskiden sikilabilirler.baska arayislara girebilirler. Boyle durumlarda medeni sekilde ayrilmanin bir cezasi olamaz. O sekilde devam edip evlenilirse eger mutsuz ve sorunlu evlilikler yapilir. Asil bile bile bu sekilde bir iliskiyi devam ettirmek ceza olur o zaman
Ne kadar sure birlikteydiniz?sorun zaten bana : sen sunu sunu yapmadin, benim sana dediklerimi uygulamadin demesi...ben o sevemiyorum cümlesini baska bir sekilde ögrendim, bana bunu hci bir zaman acikca söylemedi..ben 2 sene kendimi sucladim, keske sözünü dinleseydim dedim bitmezdi dedim...o bana asla cikip acik yüreklilkle söylemedi...son güne kadar evlilik hayali kurdu.??? bunda simdi umut vermemis olmuyor mu? o zaman benim dünyaya bakis acim farkliymis.
hepinize cok tsk ederim.. peki o bana yaptiginin cezasini hic bulmayacak mi![]()
hepinize cok tsk ederim.. peki o bana yaptiginin cezasini hic bulmayacak mi![]()
Ne guzel bir soz tenekeye altin degeri.. Dogru soze ne denir.
Bosver arkadasim bu adamdan sana yar olmaz. Tanidik biribi gorunce hepimiz bakiyoruz ki erkwkler bunu bin beter yapiyor. Biz anlam yukluyoruz ama onlar anlamsiz bakiyor. Senin gordugunu gorunce donmesi de sana umut veriyormus gibi gorunmemek icin geldi bana. Yani adamdan sana krsi bir sey yok. Uzulmeye degmez. Bir de 4 koca yil sonra hala onu dusunuyor seviyor olmaniz da ilginc. Kendinize yazik etmeyin bu adami burada kapatin artik.