rica etsem tarot bakabilecek birisi var mı

sshae61

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
59
0
16
İstanbul
kızlar ben hiç tarot falı baktırmadım nasıl olduğunu da merak ediyorum. rica etsem bana da bakabilirmisinz

benım cok ıyı tarot bakan tanııdıgım var su ve kahve ve tarot bakar kendısıı ... berın tamay facesı ekleyın gosurun orda butun bılgılerıı varr...

merhabalarr egerkı fala meraklıysanızz vee berın tamayıı bence dneyınız bayan gercek anlamda cok ıyı fal bakar ve cok memenun kalırsınız herseyınızı bılır.. vee katına kum falı tarot mısır taratu kahve falı bakar .. facesıı var ekeyın bılgılerı varr ordaa

of evet ya denemden zaten parayla da baktırmak istemiyorum burda hiç bakabilecek yok mu aslında sadece bir şeye baktırıcaktım ama

siz berin tamayın ta kendısı olmayasınz??
merhaba bakın ben berin hanım olsam adımda berin yazar ama degılım malesefkı berın hanım benım tansdııgım cok ıyı bır fal bakan bayandır ben buraya yazmam sadece bılın dıye bakdırmak ısdeyenler adını duysun dıye..

of evet ya denemden zaten parayla da baktırmak istemiyorum burda hiç bakabilecek yok mu aslında sadece bir şeye baktırıcaktım ama
valla ben bedavaya bakanı duymadım hıcc senın varsa bılmem ama bır sey bakmazlar saa ayrıntılı bakarlarr canımm bılende bılıyorr zaten .. ama ıyısını bulup bakdırmak gereklı bılmeyenlerde var ınsanın psıkolojısı bozan falcılarda var ama bılende cıddı anlamda bılıyorrr ...ben berın tamayı bakdırıyorum arada ve herseyı ılır ve ınsanı dogru yere yonlerdıır ucretıdee oylee ucuk degıll dıgerlerıı gıbıı ...

merhaba bakın ben berin hanım olsam adımda berin yazar ama degılım malesefkı berın hanım benım tansdııgım cok ıyı bır fal bakan bayandır ben buraya yazmam sadece bılın dıye bakdırmak ısdeyenler adını duysun dıye..

Buna çok güldüm :60::60:

isterseniz maltepede bildigim bi medyum var hayatımı degıstıren bı ınsan tavsıye ederım

istanbul maltepede maltepe meydana cok yakın bı yerde kaıdnlar kahvesı adı numarası . ya medyum kendısı bıraz konustuk 32 yıllık medyummus adı ergun ılk dedıgınde pek ınanmamıstım ama zamanla dedıklerı tek tek cıktı ve hayatımı degıstırdıgını soyleyebılırım

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbul maltepede maltepe meydana cok yakın bı yerde kaıdnlar kahvesı adı 442 09 29 numarası . ya medyum kendısı bıraz konustuk 32 yıllık medyummus adı ergun ılk dedıgınde pek ınanmamıstım ama zamanla dedıklerı tek tek cıktı ve hayatımı degıstırdıgını soyleyebılırım

tamam canım çok sağol dediğim gibi istanbulda değilim ama yolum düştüğünde mutlaka uğruycam

Back
X