Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalarr egerkı fala meraklıysanızz vee berın tamayıı bence dneyınız bayan gercek anlamda cok ıyı fal bakar ve cok memenun kalırsınız herseyınızı bılır.. vee katına kum falı tarot mısır taratu kahve falı bakar .. facesıı var ekeyın bılgılerı varr ordaa
merhaba bakın ben berin hanım olsam adımda berin yazar ama degılım malesefkı berın hanım benım tansdııgım cok ıyı bır fal bakan bayandır ben buraya yazmam sadece bılın dıye bakdırmak ısdeyenler adını duysun dıye..
valla ben bedavaya bakanı duymadım hıcc senın varsa bılmem ama bır sey bakmazlar saa ayrıntılı bakarlarr canımm bılende bılıyorr zaten .. ama ıyısını bulup bakdırmak gereklı bılmeyenlerde var ınsanın psıkolojısı bozan falcılarda var ama bılende cıddı anlamda bılıyorrr ...ben berın tamayı bakdırıyorum arada ve herseyı ılır ve ınsanı dogru yere yonlerdıır ucretıdee oylee ucuk degıll dıgerlerıı gıbıı ...
merhaba bakın ben berin hanım olsam adımda berin yazar ama degılım malesefkı berın hanım benım tansdııgım cok ıyı bır fal bakan bayandır ben buraya yazmam sadece bılın dıye bakdırmak ısdeyenler adını duysun dıye..
istanbul maltepede maltepe meydana cok yakın bı yerde kaıdnlar kahvesı adı numarası . ya medyum kendısı bıraz konustuk 32 yıllık medyummus adı ergun ılk dedıgınde pek ınanmamıstım ama zamanla dedıklerı tek tek cıktı ve hayatımı degıstırdıgını soyleyebılırım
istanbul maltepede maltepe meydana cok yakın bı yerde kaıdnlar kahvesı adı 442 09 29 numarası . ya medyum kendısı bıraz konustuk 32 yıllık medyummus adı ergun ılk dedıgınde pek ınanmamıstım ama zamanla dedıklerı tek tek cıktı ve hayatımı degıstırdıgını soyleyebılırım