Rica etsem yardımcı olurmusunuz kızlar:)

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
683
47
İzmir
yakında eltimin bi kızı olucak hediye olarak ne alabilirim sizce?

Hazırlıklar sırasında almadıkları işine yarayacak bişeler düşünebilirsin bncee.. biz görümceme ana kucağı almıştık...

Hazırlıklar sırasında almadıkları işine yarayacak bişeler düşünebilirsin bncee.. biz görümceme ana kucağı almıştık...

ben elbise almayı düşünüyorum birde tulum çorap falan yeterli olurmu acaba?

Bence de Altın takılır çünkü çok yakının eşinin yegeni oluyor yani...
adetten degilse ayrı tabi..

bencede elti sonuçta dimii.
yakın ark bile doğum yaptığında altın takıyorum.
ama düşünmüyorsan artık bişiler ayarlalıcan.

Elti die de düşünmemek lazım..
Eşinin abisi yada kardeşinin çocugu ne kadar güsel bir duygu eşin için :sm_cool::sm_cool:

Eger bütçe ayıramıyorsan eşin alsın die düşünüyorum...
Ama afedersin elbise patik vs çok çok basit kalır...
bunlar uzak çocuğu olanlara alınıyor şimdi...

Tabi bütçe meselesi...uygun degilsen şu anda hediyeleşmek bile çok güsel.a.s.

canım ben eltimden önce evlendim kaynımın evimde bi hediyesi yok ama ben eltim evlenirken takısını taktım bebeğine düşünmüyorm[/QUOTE]

ne fark eder canım...
sende inşallah dogurursun....

Bütçen iise künye vs de olabilir....
Üstelik sen takmıyosun eşin takıyor sayılır

bütçene göre gönlünden kopanı yerine getirirsin hayatım.
altın yada kıyafet sorun değil.
paran bolsa beşi bi yerde tak.

hımm durumlar kötü hrld... sen bilirsin canım ortada sorunlar varsa sonradan canını sıkmasınlar suçlu sen olma bide :bbo: bu ilişkiler pamuk ipliğine bağlı biliosunn eşin ne dioo onla konuşş sonuçta o daha ii bilir onun kardeşi die düşün. Herşeyin hayırlısı olsun sen nası uygun görürsen öle yap yaşayan sensin sonuçta....

şimdi sen altın takmıyorsun ya senin bebeğine de onlar takmayınca nasıl bir his anlarsın. bence bi takım al patik çorap bady işte ufak tefek şeyleri al. bi tane kullanışlı alt açma örtüsü al. bi minik yelek ör ya da al.. sonra da altınını bebişin yastığına tak. kıyafetleri de bir ana kucağı alıp onun içine yerleştirip öyle ver. siz o bebişin yengesi ve amcasısınız. size yakışanda bu diye düşünüyorum.şimdi belki kızgınsın almıyorsun ama ileride bu durumun telafisi yok.... :ecrin_bebek:

bence bir de eşine sor...amca olucak çünkü..ha durum kötüdür gönlünden ne koparsa olur ama durum olupda sırf çocuğun annesine babasına bakarak bişi alcaksan hiç alma daha iyi..küfreder gibi olur yarın öbürgün başınıza kakarlar yine siziin başınız ağırır..maalesef baz şyler houmuza gitmesede yapmak zorunda kalıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…