Rihanna ve 2014 CFDA fashion awards taki kıyafeti

Çok iddialı bir kıyafet,güzelliği ve cesurluğu ile taşısa taşısa Rihanna taşırdı zaten bu kıyafeti :ssz:

Maşallah,ağzım açık izliyorum hep kendisini
:27: :51:

Basenleri çok az büyümüş,ben bu kadına bayılıyorum ya fiziğine de yüzüne de özellikle kalçalarına ve bacaklarına bitiyorum :9:
Tabi saçma sapan şeyler yapmasa daha iyi olacak..

o nasıl kalçaydı öyle anacım güzel olsada gösterseydin memişleride salıvermiş aşşağıya olmamış be rihannacım üstündeki parıltıların hatrına 10 üzerinden 4:51::51:

Kendisi nadir olarak beğendiğim kadınlardan birisi. Fiziği , yüzü herşeyi harika. Yalnız bu kıyafet olmamış , basit göstermiş. Tabi gündeme gelmek adına yapmayacakları yok o yüzden bişey diyemeyeceğim :31:

Rihanna'ya eskiden bayılırdım , hele o ilk çıkış yaptığı zamanlar çok şeker bir kızdı. Ama ne olduysa chris brown'dan ayrıldıktan sonra apayrı bir rihanna oldu, o artık şöhret uğruna herşeyi yapabilir. Hoş miley cyrusta ayrılıktan sonra zıvanaya girdi ya biz kadınlarmı hep böyleyiz acaba :1:

ülkemizin erkekleri Türk kızlarına "basenli, koca popolu" demeyi biliyor ama rihanna'ya gelince ovvv çok seksi.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. :51:

elbiseye gelince hiç estetik değil.... rihanna'nın kendisi zaten çok güzel, böyle full dekolte olmamış çok ucuz durmuş. :ssz:

Back
X