• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı rimeli kurutmadan kullanmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi deruş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
D

deruş

Ziyaretçi
kızlar ben her rimel alışımda cok gecmeden daha rimeli sonuna kadar kullanmadan kuruyo mahvoluyor.. sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz ne yapmak gerek :çok üzgünüm:

bir arkadaşta kirpik uzatmak için koyuyordu hint yağını ama o rimelin kurusunu iyice temizliyordu sen temizlemedenmi koydun canım

aslında yag koymaya falan gerekte sadece yapmanız gerek rımelı kullanırken vakumlamadan kullanıcaksınız okadar

Kesinlikle kırk kez sokup çıkarmayacağız yoksa içi hava dolar ve kurur.Zaten 6 ayda bıtırmek gerekir

rimeli kullanmadan önce avuç içinde ısıtmak gerekiyo daha güzel ve düzgün sürülüyo

Evet fırçayı çok fazla sokup çıkarmak yanlış,hava aldıkça kısa sürede kurur.
Ayrıca kuruyan rimelin içine yağdır,şudur,budur konulmaz.
Bir rimelin kullanım süresi 4-6 aydır zaten açıldıktan sonra.
Kuruyan rimellerin kullanılmasıda sakıncalıdır göz sağlığı için,kullanmamak en doğrusu.

rimelinizin kuruduğunu anladığınızda yapmanız gereken rımeli bir bardak sıcak suyun içerisinde dik ve ağzı kapalı bekletmek deneyin en az 1 ay daha kullanmanıza yarayacak

bende badem yağı veya hint yağı koyuyorum içine aza ma ave inan hem kipriklerin besleniyor hemnde uzuyor ..tavsiye ederim hayatım ...

rimelin icinemi koyuyorsun yoksa rimel bitinci onun kutusunumu kullaniyorsun -tatlicadiarzu-

mascaranın içine 1-2 damla süt koyun. bir süre daha sizi idare eder. mascaranın tamamen kurumaması şart
bunu loreal uzmanı arkadaşım söylemişti.

Back
X