Rinoplasti sonrası burunda iltihap

srp13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
2
0
1
23
Arkadaşlar merhaba 2 eylülde burun estetiği oldum ve atel çıktığı zamandan beri burnumun ucunun sol tarafı aşırı şiş ve içinden sıvı akıyor. Çok kötü de kokuyor. Doktorum başka şehirde ve benim şuanlık gitme durumum yok olduğum şehirde ise doktora gittiğimde biz ameliyat etmedik bizi ilgilendirmez diyorlar. Doktorumu aradım söyledim 6. Ay gel dedi. Burun ucumun solu içinde su varmış gibi yumuşacık ve sağda aşağı eğrilik var. Çok kötü hissediyorum düşünceleriniz nedir 😔

antibiyotikli krem sürüyor musun dikiş yerlerine ve iltihaplı dediğin kısımlara? Bana aylarca sürdürtmüştü doktor. Bir de iltihap atımına yardımcı bromelain takviyesi kullanmanı öneririm kullanabiliyorsa

antibiyotikli krem sürüyor musun dikiş yerlerine ve iltihaplı dediğin kısımlara? Bana aylarca sürdürtmüştü doktor. Bir de iltihap atımına yardımcı bromelain takviyesi kullanmanı öneririm kullanabiliyorsa
Şöyle simdi 2 ay antibiyotik krem kullandım ve burnumun sağ tarafından dışarıya çıkan bir kıkırdak var sol tarafında ise yukarıya doğru içe çöküklük ve burun iltihabım var burnum tamamen yamuk ve geniş duruyor ay sonunda doktora gideceğim

Şöyle simdi 2 ay antibiyotik krem kullandım ve burnumun sağ tarafından dışarıya çıkan bir kıkırdak var sol tarafında ise yukarıya doğru içe çöküklük ve burun iltihabım var burnum tamamen yamuk ve geniş duruyor ay sonunda doktora gideceğim
gittiniz mi ne oldu?

Back
X