Rinoplasti sonrası fışkıran kıllar ;)

Morcivert34

Dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
720
1.519
113
Kızlaar..Ameliyat olalı 1 ayı geçti hergün değişik değişik şeyler oluyor burnumda ve şu sıralar beni kara kara düşündüren bir sorun da burnumdan fışkıran kıllar. Burun kıllarım uzun uzun burnumdan dışarı çıkıyor hatta kaşındırıyor. Öyle ki kıllar sadece burun içinde değil,burnumun dışında burun deliklerimin girişinde de çıkmaya uzamaya basladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve çözüm öneriniz nedir? Pasaklı pasaklı duruyo o kıllar yaa :(

Bende olmadı öyle,
Sonradan olacaksa bilemiyorum :olamaz:
Öncedende uzunmudu burun kılların ?

Kızlaar..Ameliyat olalı 1 ayı geçti hergün değişik değişik şeyler oluyor burnumda ve şu sıralar beni kara kara düşündüren bir sorun da burnumdan fışkıran kıllar. Burun kıllarım uzun uzun burnumdan dışarı çıkıyor hatta kaşındırıyor. Öyle ki kıllar sadece burun içinde değil,burnumun dışında burun deliklerimin girişinde de çıkmaya uzamaya basladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı ve çözüm öneriniz nedir? Pasaklı pasaklı duruyo o kıllar yaa :KK43:
bende de olmadı hatta öncekinden daha az var sanki dikiş atıldığı için ama bir yerde ameliyat olan birinden daha duymuştum demek ki olabiliyor dışardan görünecek kadar rahatsız ediyorsa küçük makasla dikkatlice kesebilirsin bence. Ayrıca içten burun ucunda geç düşen dikişler var siyah kıl gibi kaşındıran onlardır büyük ihtimal benimde bazen kaşınıyor krem sürüyorum

Bende olmadı öyle,
Sonradan olacaksa bilemiyorum :olamaz:
Öncedende uzunmudu burun kılların ?

Yok uzun değildi ya da bilmiyorum burun büyük ve düşük olunca belki de kıllar kamufle oluyordu :KK70: Şimdi burun küçülüp kalkık olunca kıllar bağımsızlığını etti ilan belki de:KK31:
Ama bir çözüm bulmam lazım enn kısa zamanda :KK43:

Yok uzun değildi ya da bilmiyorum burun büyük ve düşük olunca belki de kıllar kamufle oluyordu :KK70: Şimdi burun küçülüp kalkık olunca kıllar bağımsızlığını etti ilan belki de:KK31:
Ama bir çözüm bulmam lazım enn kısa zamanda :KK43:
Olabilir :D
Bende merak ettim baktım kıllar var ya içerde kalıyorlar :KK48:
En iyis biraz daha idare et,
Kontrol zamanı doktora sor o_O

Bende ayni dertten muzdaripim. Nerdeyse 5 ay olacak. Killar cok fena. Iceri itiyorum kulak çöpüyle bu seferde rahatsiz ediyo sanki burnumu tikiyor

Back
X