Rinoplasti sonrası tıkanıklık

Arven94

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
241
57
318
Kocaeli
Herkese merhaba, ameliyat olma sebebim şeklinden ziyade sol tarafımda yaşadığım tıkanıklıktandı. burun ameliyatımın 17. Günündeyim tamponlarım çıktığında rahat bir nefes almıştım, ancak birkaç saat sonrasında bu sefer sağ tarafım tıkandı ( soldan da çok mükemmel nefes alamıyorum )ve o günden beri de hala iki burundan rahatça nefes alamadım.Doktorum nowowell isimli bir sprey vermişti onu sıktığımda bir süre rahatlıyorum sadece, ama ben ameliyat öncesinde de iliadin bağımlısıydım zaten yine aynı şekilde rahatlamak istemiyorum, sizce bu durum normal midir benzer süreçlerden geçen var mı?

Çok tıkandığında nasorinse ile burun yıkama yapın. Onun dışında sadece deniz suyu spreyler kullanın. İliadinin verdiği bağmlılığı da quercetin’i 3 ay kullanarak yenebilirsiniz. Burun çok kurursa bu yıkamalardan ve deniz suyundan dolayı bu sefer nazalnem sprey alıp burun içini muhakkak nemlendirin

Teşekkür ederim önerileriniz için ,ben serum fizyolojikle yıkama yapıyordum nasorinse de alacağım, enfla c kullanıyorum bitince de quercetini kullanıyim

Ben de 3 hafta önce revizyon ameliyatı oldum. Yine güzel olmadı ama beterin beteri varmış bu sefer nefes almam da bozuldu. ilk 2 hafta çok güzel nefes alıyordum , bi günde tıkandı . flaş ışığıyla içine baktığımda bezelye büyüklüğünde kanat kısmında yuvarlak bir şişlik var . doktor normal dedi ama 1 haftadır geçmiyor hatta büyüyor. böyle bir durumla karşılaşan var mı? sonrasında düzeliyor mu?

Back
X