Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla doktoru tanımıyorum ama genelde buradan duyduguma göre doktorlar 4000-5000 civarı fln alıyorlar, devlet hastanesindeki doktorların maliyeti de ortalama 3000i buluyor...
devlet hastanesindeki doktorların derkeenn?devlet hastanesnde de ameliyat olunuormu ay yeni duydum gri kalmşm ama snçda karne flan işlemio dmi.peki hç devlette olan vrmı arkdaşlar?
devlet hastanesindeki doktorların derkeenn?devlet hastanesnde de ameliyat olunuormu ay yeni duydum gri kalmşm ama snçda karne flan işlemio dmi.peki hç devlette olan vrmı arkdaşlar?
cnm tabii ki devlet hastanesinde de estetik ameliyat oluyor niye olmasın orada doktor yok mu :) ama estetik ameliyatı sosyal güvenlik kurumu karsılamıyor o ayrı... ben gazi hastanesinde olacagım iste ve bir sürü arkadas da var burada devlet hastanesinde olan, ama önemli olan doktor nerede oldugun degil...