Merhabalar korkmayın eğer rahim ağzı çok açılma olursa serklaj yapılıyor diye biliyorumİyi aksamlar 13 haftalık gebeligim var 12 ve 13 de vaginal kanamam oldu progestan iciyorum bir haftadir doktorum bugun ki yaptıgım muayenede rahim agız acıklıgı olmus dedi ve 33 mm ölctü perinatolojiye yönlendirdi kasık agrım surekli var bu arada sadece son iki gundur cok daha siddetli ama bebekte sıkıntı yok diyorlar
Perinatologda aynı sekilde 28 mm ölcü birkac saat icinde ve progestan devam et dedi takip edelim dedi bununla ilgili bir deneyimi olan var mi
Serklajı sordum suanki tabloda ilk gebelik oldugu icin önermiyorum dedi iki hafta sonra takip edelim dediMerhabalar korkmayın eğer rahim ağzı çok açılma olursa serklaj yapılıyor diye biliyorum
Sizin rahim ağzı açıklığını alttan muayene ederken mi ölçtü benimde bel ağrım var sürekli bir de kasıklarım da arada ağrıyorSerklajı sordum suanki tabloda ilk gebelik oldugu icin önermiyorum dedi iki hafta sonra takip edelim dedi
Her iki sekildede ölctuSizin rahim ağzı açıklığını alttan muayene ederken mi ölçtü benimde bel ağrım var sürekli bir de kasıklarım da arada ağrıyor
Mİyi aksamlar 13 haftalık gebeligim var 12 ve 13 de vaginal kanamam oldu progestan iciyorum bir haftadir doktorum bugun ki yaptıgım muayenede rahim agız acıklıgı olmus dedi ve 33 mm ölctü perinatolojiye yönlendirdi kasık agrım surekli var bu arada sadece son iki gundur cok daha siddetli ama bebekte sıkıntı yok diyorlar
Perinatologda aynı sekilde 28 mm ölcü birkac saat icinde ve progestan devam et dedi takip edelim dedi bununla ilgili bir deneyimi olan var mi
Geçmiş olsun canm 25 alti kısalma açıklık riskli sayiliyo bide kaybın yoksa ilk de hemnn atmiyolar hafta hafta kontrollerin yapılır ona göre çok kisalirsa dikiş atılır benm 19 haftalıkken atıldı 18 mm şuan 35 haftalık oldukMerhabalar korkmayın eğer rahim ağzı çok açılma olursa serklaj yapılıyor diye biliyorum
Bu o kadar umut verici oldu ki cok endiseliyim kanamam suan durdu ama kasılmalarım oluyor siz nasıl anlamıstınız boyle bir sıkintı oldugunuM
Geçmiş olsun canm 25 alti kısalma açıklık riskli sayiliyo bide kaybın yoksa ilk de hemnn atmiyolar hafta hafta kontrollerin yapılır ona göre çok kisalirsa dikiş atılır benm 19 haftalıkken atıldı 18 mm şuan 35 haftalık olduk
Benm bel ağrım ve çok fazla gaz sancısı gibi sancılarım vardıi gittiğimde hemen yatış verildi dikiş atıldi 28 haftaya kadar yattım 28 den sonrea ayaklandim bu tek yemeklerimi yapıp uzandimm bı kaç haftadir da yemeklerimi yapıyorum evi topluyorum çamaşır seriyorum ütü yapiyorum bulaşık yıkıyorum böle geçiyor.Bu o kadar umut verici oldu ki cok endiseliyim kanamam suan durdu ama kasılmalarım oluyor siz nasıl anlamıstınız boyle bir sıkintı oldugunu
Peki ilk gebeliginiz mi ilk gebelikte mi dikis atıldıBenm bel ağrım ve çok fazla gaz sancısı gibi sancılarım vardıi gittiğimde hemen yatış verildi dikiş atıldi 28 haftaya kadar yattım 28 den sonrea ayaklandim bu tek yemeklerimi yapıp uzandimm bı kaç haftadir da yemeklerimi yapıyorum evi topluyorum çamaşır seriyorum ütü yapiyorum bulaşık yıkıyorum böle geçiyor.
Evet ilk gebelik özelden size yazdım egerki dilerseniz sizii gruba Alabilirimm numara yazarsanjz bu süreci geçiren insanlar var hem. Kafanız rahatlamış olur?Peki ilk gebeliginiz mi ilk gebelikte mi dikis atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?