- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi sentinus14
kızlar merhaba çok şükür tüp bebek tedavim olumlu sonuçlandı beta hcg artışım 3.5 katı civarı büyük ihtimal ikiz bebek olacak. Malum ikiz demek riskli gebelik demek. Ayrıca kan pıhtılaşmam var bu nedenle büyük ihtimal gebelik sonuna kadar kan sulandırıc iğne kullanmam gerekcek. Ayrıca AN değerim pozitif çıktığı için şuan kortizon da kullanıyorum ve doktorum kalp atışına kadar kullanacağız dedi veeeee son olarka en büyük problemlerimden biri biri 5 cm biri 2 cm büyüklüğündeki miyomlarım. Doğumuz sezeryanla yapmak istiyorum ve o sırada miyomlarım da alınsın istiyorum.
Özetle anlayacağınız Ankara'da rsikli gebelik uzmanı bir doktor arıyorum ayrıca bu doktor o kadar iyi bir ceraah olsun ki sezeryanda benim miyomları mı da alsın.
Var mıdır böyle müthiş bir doktor bildiğinizi duyduğunuz? Varsa yazın lütfen. Siz gebeler hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz onu da yazın lütfen.
Ve benim gibi doktor arayanlar buyurun beraber arayalım :)
Özetle anlayacağınız Ankara'da rsikli gebelik uzmanı bir doktor arıyorum ayrıca bu doktor o kadar iyi bir ceraah olsun ki sezeryanda benim miyomları mı da alsın.
Var mıdır böyle müthiş bir doktor bildiğinizi duyduğunuz? Varsa yazın lütfen. Siz gebeler hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz onu da yazın lütfen.
Ve benim gibi doktor arayanlar buyurun beraber arayalım :)