Riskli gebelik ve anlayissiz bir eş

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
Arkadaslsr merhaba benim 2. gebeligim dusuk riskim var devamli kanamam oluyor hic kesilmeden.ilgilenmem gereken 3yasinda bi kizim var.herşeye trip atan bir kocam.dr yaticaksin dinlenceksin diyor ama uzanamiyorum ki.eşim evde hic yardimci değil.dr yatırmak istedi beni hastanede dedim yatamam.evin işi gücü var.annem geliyo arada ama eşim ondan bile rahatsız oluyor. bana dua edin ltf saglikli bi dogum yapayim bende.hamileliğin vermiş olduğu bi hassasiyette var bende.adam bana sağlıklı biri gibi davranıyor ya destek olmuyor.gece yataklara gecmis kan söylüyorum cok olmuş deyip uyudu ya.nasil idare edicem ben. Bide anası çıldırtıyor beni.bi hayrli olsun bile demedi kadin.eşime gore ben alttan almalıyım ama yaşlılık cocuklukmus.ne olur dua edin hayırlısıyla dogurayim su çocuğu.kizimida ihmal etmek istemiyorum.kendimede bakmaliyim evede.

Allah yardımcın olsun canım... Gerçekten Zor bir durum... Benim debüç buçuk yaşında bir kızım var, eşim yardım etmese halimi düşünmek istemiyorum...Rabbim eşine de insaf versin... Bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş... Geçici bir dönem diye düşün... Evin temizliğine filan kendini yorma... Şahsen ben öyle yapıyorum... Biraz düzelince yavaş yavaş yaparsın,... Önceliğin kızın ve kendin olsun... Benim naçizane fikirlerim bunlar...

Kayınvalideni de takma... İster desin ister demesin kendi bilir...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun zor bir durum.umarım herşey kısa zamanda yoluna girer

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Ve Allah yardımcın olsun.
Kusura bakma belki biraz ağır olucak ama seni düşünmeyen ve umursamaz bi adam için canını sıkmana değmez.kimseye hak ettiğinden daha fazla değer verme.Ondanda ilgi vs bekleme bence.Bekledikçe üzülen sen olursun gibime geliyo.Kaynanan demezse demesin hayırlı olsun falan.Ne hali varsa görsün.
Sen kendin,kızın ve bebeğini düşün sadece.

Allah yar ve yardımcımız olsun benimde riskli gebeliğim 3 kaybım var 4 . Ye hamileyim Halime şükrettim bütün işlerimi kocam yapıyor gece Allah kabul etsin sahura kalkamam hazırlayamam diye uyumadı Allah herkeze anlaşıylı insanlarla karşılaştırsın canım umarım düzelir inşallah

Anlayışlı olmasını o kadar cok isterdim ki ama sanırım herkes anlayışlı bir eşe sship olma sansina sahip değil .sahura kalkmadigimi düşünemiyorum.kalkmazsam ben anlayissiz bir insan olurum.Allahım ii yapsın inslh.yüreğim cok kırık cok üzülüyorum.hamile bi insan uzulurmu ya.zaten benim eşim arkadaslariylada anlaşamayan bir insan.herkeslesorun yasar ama anormal olan benimdir.cok doluyum galiba.hayırlısıyla çocuğumu kucağıma alırım inslh.gücüm kuvvetim yerinde olsunda inslh.yazdiklariniz içinde cok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Gerçekten Allah yardımcın olsun ve eşini ıslah etsin.

Canım gerçekten çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun ve eşine de bu mübarek günlerde merhamet versin...

Bir de şöyle düşün... Bu dünyada hepimiz az çok sıkıntı çekiyoruz... Allah seni de eşinle sınıyor... Belki bu sabrının karşılığında evlatların çok hayırlı olacaklar, Rabbim sana ve onlara yardım edecek ve inş. Eşin de ilerde düzelir...

Rabbim büyük sabredenleri mükafatlandırmak biz sizi bir şekilde imtihan edeceğiz buyuruyor... Bunun karşılığında da sana hem bu dünyada hem ahirette mükafat verir inş..

Allah sağlık sıhhatle evlatlarımızla sınamasın... Acılarını göstermesin inş.

Biraz vaaz gibi oldu ama kusura bakma... Birden içimden geldi...

Allah sabır versin canım.dua et oku bol bol bence bunun için çekilcek mutlaka tesbihler vardır.netten arastır olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…