hı hı dini görüşler sıkıntı mı var?Dini gorusler mi?
Hurdacı Harun Eksilmez, yaklaşık bir ton ağırlığındaki kitapları 160 TL’ye satın aldı. Daha önce kitapları almak için başvuruda bulunduğu ancak sonradan yapılan ihaleden haberi olmadığı öğrenilen Hasan Kabil de, satış haberini alınca, İl Halk Kütüphanesi’ne giderek iki kat fiyat teklif etti ancak olumlu cevap alamadı.
Kabil, “Bize verilmeyen kitaplar hurdacıya verildi. Bu kitapların içerisinde tarihi özelliği olan kitaplar da var. Kitaplar çöpe atılıyor” dedi.Tartışmalar sürerken devreye giren hurdacı Harun Eksilmez, “Hangi kitabı istiyorsanız bedelsiz alın” deyince tartışma bitti.
şimdi bu rizenin kütüphanesinde ne özellikli kitaplar var merak ediyorum
Kitapları çöpe atan bir "kütüphane", alan hurdacı da kütüphaneye iki katı fiyat teklif etmesine rağmen kitapları alamayan bi başkasına ücretsiz veriyor
bu arada Atatürük'ün dini görüşlerinin yazılı olduğu kitapları "diyanet" yazmış
nedense illaki atatürk dinsizdi diye ispatlanmaya çalışılıyor, çünkü bu şekilde itibarsızlaştırılırsa pek dindar halkımızın gözünden düşecek... düşmedi mi evet düştü o onların vefasızlığı ihaneti
Açıkcası zaten atatürkün dini beni hiç ilgilendirmiyor kendi özel hayatı, beni ilgilendiren bana verdikleri, dibimizde kanın gövdeyi götürdüğü, kadınların çöpten bile değersiz olduğu komşu müslüman ülkelere nazaran, benim kadın olarak gayet özgür oluşum atatürk sayesinde, bana ne dininden... beni ilgilendiren özel hayatı değil halk için kadınlar için yaptıkları
hiçte bir kere bile açıp acaba dini neydi diye araştırmışlığım yok, merakta etmiyorum banane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?