Aşılama Rize/Trabzonda aşılama yaptıran var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin adına çok üzüldüm canım. iyi peki madem durum öyle hastalarına niye önceden haber verilmiyor ya da ona göre ayarlanmıyor.

ben kac kez aramistim doktoru telefnu hep kapaliydi ulasamadm gittim rize saradkai asoye hanima o bakti bugun klomenle 5.gunun dedi daha fazla gelismez dedi sali gunu gel sali tekrar bakicaz dedi ve asilamaya gecmeyelim dedi ben gecen sene 1 defa klomen tedavisi gormustum doktorda dedki uc ay daha deniyelim klomenle eger olmazsa ole asilama yapalim sorayla gidicez dedi ben hastanedeykende diger doktorum aradi batumdaydim dedi sen muayeneni ol sali gnu tekrar gel dedi smdi sali gnu bu dktoramo gitsem sara mi gitsem karar veremedm ya

ben kac kez aramistim doktoru telefnu hep kapaliydi ulasamadm gittim rize saradkai asoye hanima o bakti bugun klomenle 5.gunun dedi daha fazla gelismez dedi sali gunu gel sali tekrar bakicaz dedi ve asilamaya gecmeyelim dedi ben gecen sene 1 defa klomen tedavisi gormustum doktorda dedki uc ay daha deniyelim klomenle eger olmazsa ole asilama yapalim sorayla gidicez dedi ben hastanedeykende diger doktorum aradi batumdaydim dedi sen muayeneni ol sali gnu tekrar gel dedi smdi sali gnu bu dktoramo gitsem sara mi gitsem karar veremedm ya
Hakkinda hayirlisi. Bilemedim hangisi. Benim kafama takilan niye beklemeni istedi ki. Asilama yapmak hastane icin de artidir sonucta para kazanacaklar.

Hakkinda hayirlisi. Bilemedim hangisi. Benim kafama takilan niye beklemeni istedi ki. Asilama yapmak hastane icin de artidir sonucta para kazanacaklar.

doktor diyoki cnm istersen yapalin asilanaya oara sendne cikicak ama gerke yok dedi ikinizdede zaten bi sorun yok dedi ilj ilacla 3 ay deniyelim olma ohtimalide var smcta dedi asilama ile yuzde 15 sansin var snucta cok duusk dedi klomeni dneoyelim uc ay olmazsa asilamaya ole geceriz dedi ama ben istersem gene asilamada yapacak ama her sey sirayla olsun direk asilamaya gecmek istemedi gecen sene sadece bi defa klomen kullanmissin dedi 3 aylik tedavisi var onu yapalim once diuo cnm bu doktorda

Mrb rahatsiz etmiyorum umarim. Merak ettim ne yaptiniz ufuk bey demistiniz. Ben esimi ikna edemedim hala zamanla duzelir olur diye bekliyor.
Ufuk beyden memnun kaldiniz mi. Toplam ucret olarak ne kadar odediniz. Cevaplarsaniz inanin cok sevinirim.
Asılama gittk rahim filmi istendi bir dahaki ay gelin dendi ama ben o ay hamile kaldım.bebeğim düştü ama ben artık aşılama yaptırmam çünkü eşimde problem var düşük yapıyorum asılamada olsa düşer arastırıyorz erkek infertilitesi varsa bekleyin iyileşin kadın dogumcular hemen aşılama tüp bebek diye yapıstırıyorlar .biz ankara da bir doktorla devam ediyoruz ürologla

kusura bakmayın, bu konuda daha çok acemiyim. Tüp bebek yapmaktan başka çaremiz kalmadı gibi. yalnız trabzonda özelde nereler var hastane olarak ve hangi doktorlar tavsiye edersiniz. Ayrıca ücret olarak bilgi verebilecek olan varsa (raporsuz) çok sevinirim. Ona göre gelecek ay hemen tedaviye başlamak istiyorum.
Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var. Eşimden kaynaklı sıkıntımız var, eşimin geçirdiği ameliyattan ötürü. Aslında bu ameliyat öncesi doğal yolla gebe kalmış ve 5 yaşında bi çocuğu olan biriyim. bu yüzden rapor çıkaramıyorum.
Rabbim dileyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş

kusura bakmayın, bu konuda daha çok acemiyim. Tüp bebek yapmaktan başka çaremiz kalmadı gibi. yalnız trabzonda özelde nereler var hastane olarak ve hangi doktorlar tavsiye edersiniz. Ayrıca ücret olarak bilgi verebilecek olan varsa (raporsuz) çok sevinirim. Ona göre gelecek ay hemen tedaviye başlamak istiyorum.
Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var. Eşimden kaynaklı sıkıntımız var, eşimin geçirdiği ameliyattan ötürü. Aslında bu ameliyat öncesi doğal yolla gebe kalmış ve 5 yaşında bi çocuğu olan biriyim. bu yüzden rapor çıkaramıyorum.
Rabbim dileyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş
Canım yardımcı olmak isterdim ama çok bilgim yok.trabzon da medicalpark karadeniz de tüp bebek yapılıyor özelde .ufuk ve hasan tahsin doktorları tarafından fiyat hakkında bilgim yok.şuan değer ler nasıl bizimde erkek infertilite si ama astık çok şükür ankara da tedaviye basladık

selam kızlarr. ben ufuk beye gttim aşılama için bugun gttim geldim raparla aldım iğneleri doktorada 750 tl odıcem raporsuz 1250 tl dediler adetimin 5 günü gttim anca randevu bulabildim ve yogun kanamam yok insallah tutar ne diyim cok stresliyim ne yapacagimi ilmıyrumki

Kızlar rizede aşılama yaptıran var mı şarda veya tıp merkezinde. Hangisi iyidir fiyat bilgisi olan var mı acaba?

Cnm ben sarda asiye hanma gidyorum ama klomenle tedavi olyorum smdi bir ay snra gene okmazsa asilamaya baslcam asilama icin fiyati blmiyorum tip merkezindeki dogan birbenede gittim cnm ben cok iyi demislerdi dogana ama beni kntrole cagirdigi gun hastanede yoktu batumda tup bebek merkezi var oyuzden cogunlukla batumda olyo bende baktim beni cagrdigi gun hastanede yok bende sardan devam etmeye karar verdm cnm

Cnm ben sarda asiye hanma gidyorum ama klomenle tedavi olyorum smdi bir ay snra gene okmazsa asilamaya baslcam asilama icin fiyati blmiyorum tip merkezindeki dogan birbenede gittim cnm ben cok iyi demislerdi dogana ama beni kntrole cagirdigi gun hastanede yoktu batumda tup bebek merkezi var oyuzden cogunlukla batumda olyo bende baktim beni cagrdigi gun hastanede yok bende sardan devam etmeye karar verdm cnm
Aşılamayı birçok hastane yapıyor ama acaba başarısı neye bağlı? Sonuçta spermi enjekte ediyor hepsi. Sperm yıkama yapıyorlar mı acaba şarda veya tıp merkezinde?

Aşılamayı birçok hastane yapıyor ama acaba başarısı neye bağlı? Sonuçta spermi enjekte ediyor hepsi. Sperm yıkama yapıyorlar mı acaba şarda veya tıp merkezinde?

bnlari hic blmyorum cnm ama illaki yapyolardir bence sen dktorla konus ona gore karar ver istersen

Kızlar Trabzon medikal parkın muayene ücreti nedir bilen var mı?
Benimde pco var. Kendiliğimden bi gebeliğim oldu ama 16. Haftada düştü. Şimdi devlette klomen tedavisi oluyorum. 3. Deneme de tutmazsa Rize yada Trabzon’a gitmek istiyorum sma hangi doktora bilemedim.

Bende cuma günü aşılama yaptıracağım karadeniz medical de rapor için 1yıllık evlilik süresi 24 yas sınırı var aşılama 500lira muayene ve ilaç parası hariç.ben ufuk beye yaptıracağım.soracagın birşeyler varsa cevap veirirm adetin 3. Günü muayeneye gitmen gerekiyor
Merhaba ufuk beyden memnun kaldnız mı

Kzlar aşılama tüp bebek için trabzn rize hangi dr önerirsınz
Ben aşılamayı rize şarda yaptırdım osman beyde. Zaten tutma ihtimali çok düşüktü tüp bebek raporu almak için yaptırdım. Trabzonda yaşıyorsanız medicalde deneyin. Çünkü şarda sperm yıkamayı dışarda yaptırıyorsun elde getiriyorsun ne de olsa ihtimali düşürüyordur bence

Teşekkür ederim ,Medıcal ufuk bey veya karadenizde semra cavit hoca var hangisi iyi acaba gidenler var mı

selam kızlarr. ben ufuk beye gttim aşılama için bugun gttim geldim raparla aldım iğneleri doktorada 750 tl odıcem raporsuz 1250 tl dediler adetimin 5 günü gttim anca randevu bulabildim ve yogun kanamam yok insallah tutar ne diyim cok stresliyim ne yapacagimi ilmıyrumki
Aşılamanız oldu mu memnun kaldnız mı

6hic korkma cnm ben titreyerek giridm film cekilirken anesteziyi yaptilar bidaha uyandigimda odadaydim ve hic agri felan hic bisi hissetmedim bazilari cok acidigini soluyolar bende ck korkuyodum ama anesteziyle cok rahat gecto benim
Arkadaslar bende asilamaya basladim gittim butun kontrollerime hafta ici asilama yapilicak ama doktor benden rahim filmi istemedi.

Back
X