Rize veya trabzonda tüp bebek yaptıranlar

demet_eylul

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
138
6
316

Merhaba arkadaşlar rize yada trabzon bana en yakın iller tüp bebek düşünüyoruz ama forumda buralarla ilgili yeni bilgi bulamadım..hele rizeyle ilgili hiç kimse yazmamış..yaptıranlar varsa memnuniyet ve fiyat açısından değerlendirebilir mi?şimdiden çok teşekkürler

rizede değil tüp bebek adam gibi kadın doğumcu bile yok ki...yani var da yok:)hatta bulursanız bile yaptırmayın hiç duymadım çünkü rizede başarılı tüp bebek hikayesi olan.bence trabzon veya samsun..trabzonda karadeniz hastanesi var orayı övüyorlar.

trabzon clinart tüp bebek merkezine yoğunlaştım paket fiyat olarak 3500 ilaçlar hariç dendi.ilaçlar ortalama ne kadar tutar kızlar toplam maliyet 5000 ni gecer mi acaba yaptıranlar cevap lütfen

trabzon clinart tüp bebek merkezine yoğunlaştım paket fiyat olarak 3500 ilaçlar hariç dendi.ilaçlar ortalama ne kadar tutar kızlar toplam maliyet 5000 ni gecer mi acaba yaptıranlar cevap lütfen

ben yeni clinart a yaptırdım sonuç bekliyorum fiyat 3500-3800 tl arası ilaçlar kişiden kişiye değişiyor birisine 4 kutu iğne giderken kimisine 2 kutu ola biliyor o nedenle 1500 tl yi göze al derim. bazı ilaçları aile hekimlerine yazdıra bilirsin.yine istenen bazı tahlilleri devlet hastanesinde yaptıra biliyorsun. birde gidiş geliş masrafın olur.2-3 güne clinart a gidip muayene oluyorsun.KOLAY GELSİN BOL ŞANS

Anlaşmalı eczanelerı varsa yada senın tanıdıgın eczane varsa ılaclar 1000-1500 arasında tutuyor.eger merkezın sgk ıle anlasması yoksa orda yapılan e2 ve progesteron ıcın ayrıca tahlil ucreti alıyorlar.merkezı ararsan daha detayli bilgi verırler

Anlaşmalı eczanelerı varsa yada senın tanıdıgın eczane varsa ılaclar 1000-1500 arasında tutuyor.eger merkezın sgk ıle anlasması yoksa orda yapılan e2 ve progesteron ıcın ayrıca tahlil ucreti alıyorlar.merkezı ararsan daha detayli bilgi verırler

clinart ın yakınlarında lüks bir sokak var orada merkez eczanesi ve bir kaç tane daha eczane var reçeteyi gösterip fiyat alın hangisi çok indirim yaparsa oradan alırsınız. genelde indirim yapıyorlar. Rize den gidenler ilaçları trabzon dan almanızı tavsiye ederim çünkü trabzon daki indirimi rize de yapmıyorlar malesef. :40:

clinart ın yakınlarında lüks bir sokak var orada merkez eczanesi ve bir kaç tane daha eczane var reçeteyi gösterip fiyat alın hangisi çok indirim yaparsa oradan alırsınız. genelde indirim yapıyorlar. Rize den gidenler ilaçları trabzon dan almanızı tavsiye ederim çünkü trabzon daki indirimi rize de yapmıyorlar malesef. :40:

melek0909 sonuç belli oldu mu inşallah pozitiftiR :)

ben yeni clinart a yaptırdım sonuç bekliyorum fiyat 3500-3800 tl arası ilaçlar kişiden kişiye değişiyor birisine 4 kutu iğne giderken kimisine 2 kutu ola biliyor o nedenle 1500 tl yi göze al derim. bazı ilaçları aile hekimlerine yazdıra bilirsin.yine istenen bazı tahlilleri devlet hastanesinde yaptıra biliyorsun. birde gidiş geliş masrafın olur.2-3 güne clinart a gidip muayene oluyorsun.KOLAY GELSİN BOL ŞANS

hayırlı sonuç alırsın inşallah. öncelikle bunu söyliyim.

bende mart ayı için düşünüyorum. clınarta bir iki kez öngeörüşmeye gittik ama netleştirmedik. prosedr nasıl işliyor bahseder misiniz?
Bazı tahliller dedi şafak bey önce onları yapmak gerekiyormuş. bunun dışında iğne döneminde kontrolde ücret falan alıyorlar mı?
yada ne için para aldılar yazar mısınız?

hayırlı sonuç alırsın inşallah. öncelikle bunu söyliyim.

bende mart ayı için düşünüyorum. clınarta bir iki kez öngeörüşmeye gittik ama netleştirmedik. prosedr nasıl işliyor bahseder misiniz?
Bazı tahliller dedi şafak bey önce onları yapmak gerekiyormuş. bunun dışında iğne döneminde kontrolde ücret falan alıyorlar mı?
yada ne için para aldılar yazar mısınız?

ilk önce adetin 3 günü ultrason muayenesine çağırıyor ve 100 tl muayene ücreti ödüyorsun.daha sonraki kontroller ve muayenelerden para alınmıyor. adet döneminden önce şafak hocayla görüşürseniz bazı testler istiyor onları devlet hastanesinde yaptırıp öyle gidersiniz. biz öyle yaptık. sadece spermioğram testinin kendi cliniğin de yapılmasını istiyor. bence de orada yaptırın ayrıntılı bir sonuç çıkartıyorlar.Fakat test sonucunu (spermioğram) hocaya bizzat kendiniz götürüp gösterin bazen yoğunluktan dikkatlerin den kaça biliyor.iğne döneminde ve daha sonrasında muayene üçreti ve benzeri para alınmıyor. cliniğe toplam 3500 ile 3800 tl arası para veriyorsun (pazarlık sünnettir :40: , ( gebelik aşıları dahil) + 100 tl ilk muayene üçreti veriyorsun. eczane yede 1000-15000 tl veriyorsun. yani toplam masrafın normal şartlarda 5100 tl gibi. yol parasını falan bilmem. merak ettiğin soruların umarım cevabını bulmuşsundur. devlet destekli de clinartta yaptıra biliyormuşsun ama ben nasıl yapılıyor onun prosüdürünü bilmiyorum. hangi ilde oturuyorsun ayrıca netleşmeyen ler ne ?belki yardımcı olabilirim. bugün kadınlar kulübünde sayfaları okurken denk geldi ve hala gülüyorum inşallah hepimiz HAMİŞ kalırız.:52:

ilk önce adetin 3 günü ultrason muayenesine çağırıyor ve 100 tl muayene ücreti ödüyorsun.daha sonraki kontroller ve muayenelerden para alınmıyor. adet döneminden önce şafak hocayla görüşürseniz bazı testler istiyor onları devlet hastanesinde yaptırıp öyle gidersiniz. biz öyle yaptık. sadece spermioğram testinin kendi cliniğin de yapılmasını istiyor. bence de orada yaptırın ayrıntılı bir sonuç çıkartıyorlar.Fakat test sonucunu (spermioğram) hocaya bizzat kendiniz götürüp gösterin bazen yoğunluktan dikkatlerin den kaça biliyor.iğne döneminde ve daha sonrasında muayene üçreti ve benzeri para alınmıyor. cliniğe toplam 3500 ile 3800 tl arası para veriyorsun (pazarlık sünnettir :40: , ( gebelik aşıları dahil) + 100 tl ilk muayene üçreti veriyorsun. eczane yede 1000-15000 tl veriyorsun. yani toplam masrafın normal şartlarda 5100 tl gibi. yol parasını falan bilmem. merak ettiğin soruların umarım cevabını bulmuşsundur. devlet destekli de clinartta yaptıra biliyormuşsun ama ben nasıl yapılıyor onun prosüdürünü bilmiyorum. hangi ilde oturuyorsun ayrıca netleşmeyen ler ne ?belki yardımcı olabilirim. bugün kadınlar kulübünde sayfaları okurken denk geldi ve hala gülüyorum inşallah hepimiz HAMİŞ kalırız.:52:

Kliniğe sorsam bu kadar ayrıntılı anlatamazlardı sanırım. :) Çok teşekkür ederim. Netleşmeyenler Özel Karadeniz HAsatensini de düşünüyorum o bakımdan. Trabzondayım ben, hemde clınarta yakın sayılacak bir yerde oturuyorum. Farabi de denedim ilk, döllenme bile olmadı ama hala peşimdeler ikinciyi orda denemem için, Devlet destekli yaptırıcam bu kez, geçen sefer özel yaptık iğneler hastane ücretli.
Mart ayında evlilik sürem 3 yıl doluyo. Bir aksilik çıkmazsa raporlu düşünüyorum. Ama öncesi bir aşılamam gerekliymiş. Onun içinde yarın gideceğim başlicaz kısmetse. 3 yıl dolmadan hoca rapor çıkarmak için uğraşalım dedi ama eşimin sayı az olsa da morfoloji sıfır olsa da yine de rapor şartına uymuyormuşuz. Bilemedim. İnşallah hamiş kalırız :) Hiç hamile kalmadım, rüyamda bile :)
Bir de kociş diyolar. BEn ilk burda duymuştum bende buna çok gülmüştüm.

Aaaa sonucunu sormayı unuttum. İnşallah pozitifsindir inşallah.

Son düzenleme:
Kliniğe sorsam bu kadar ayrıntılı anlatamazlardı sanırım. :) Çok teşekkür ederim. Netleşmeyenler Özel Karadeniz HAsatensini de düşünüyorum o bakımdan. Trabzondayım ben, hemde clınarta yakın sayılacak bir yerde oturuyorum. Farabi de denedim ilk, döllenme bile olmadı ama hala peşimdeler ikinciyi orda denemem için, Devlet destekli yaptırıcam bu kez, geçen sefer özel yaptık iğneler hastane ücretli.
Mart ayında evlilik sürem 3 yıl doluyo. Bir aksilik çıkmazsa raporlu düşünüyorum. Ama öncesi bir aşılamam gerekliymiş. Onun içinde yarın gideceğim başlicaz kısmetse. 3 yıl dolmadan hoca rapor çıkarmak için uğraşalım dedi ama eşimin sayı az olsa da morfoloji sıfır olsa da yine de rapor şartına uymuyormuşuz. Bilemedim. İnşallah hamiş kalırız :) Hiç hamile kalmadım, rüyamda bile :)
Bir de kociş diyolar. BEn ilk burda duymuştum bende buna çok gülmüştüm.

Aaaa sonucunu sormayı unuttum. İnşallah pozitifsindir inşallah.

özel karadenız ile farabi bilmiyorum.Her iki hastane nin yorumlarına bak ona göre karar verirsin. Clinart 2014 te akçabata taşınacakmış tam zamanını bilmiyorum.daha büyük bir hastane kuruyorlarmış.Tüp bebekte cliniğin başarısı çok önemli fakat hocanın yaklaşımı , ilgisi de çok önemli.Malum zor bir süreç psikolojik açıdan. Eşinizin sorunu ile ilgili tüp bebek merkezine hangi yöntemi bizde uygulayacaksınız bu yöntem cliniğinizde var mı diye sor bence ,bazan hocaları yönlendirmek te gereke bilir:1:.Örneğin IMSI yöntemi var mesela '' Bazı sperm anormallikleri, yaklaşık 400-600 büyütmeli normal mikroskoplarla tanımlanabilir. Mikroenjeksiyon (ICSI) tekniğinde bu mikroskoplar kullanılır, IMSI tekniğinde ise yaklaşık 6000 büyütmeli mercek sistemi olan mikroskop yardımıyla sperm seçimi yapılır. Böylece spermin başında olabilecek ve normal mikroskopla görülemeyecek herhangi bir anormallik saptanabilir ve normal görünen spermlerin seçilmesine olanak verir. Allah ım herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın.

Son düzenleme:
çok komik geldi şiir paylaşayım dedim.

serap_serap
`·.Kocişinin Etipufu¸.·´

Giriş tarihi
Aug 2012
Onaylıyorum silkelet sonra hamiş kal....
arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım dedim...

ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
gülme krizine girebilirsiniz...ama faydasını gören bilen ve deneyen denedikten sonra da hamiş kalan arkadaşlara rastladım bir kaç topikte... sizlerle paylaşmak istedim...faydası olursa ne mutlu bizlere....

hemşomdan topiğimize güzel bir şiir arkadaşlar....

Serap_ Serap seraba dalmış
kendini bu kız rüyada sanmış,
kocası bunu silkeleyince
uyanmış birden gerçeğe aymış;;

Serap_serap okula varmış,
Kapı kapalıymış deyu tuvaleti basmış,
Serabın midesi çok bulanınca,
Bizim kız soluğuhastanede almış

Demiş doktor benim halim necola,
Koca beni silkti, yoksa midem mi dönmüş ola
Dedim kocişe Biz o işi yaptıktan sonra
Hangi spoş öleeeeeeee ,,hangisi kala

doktor dedi ; “aha oda neymiş,”
Bunca yıllık doktorum keramet silkelemektemiymiş
Eğer senin karnında gördüğü keseyse
Varam gidem bakamki bizim hanım evdemiymiş(kafiye olsun diyeyazdım..adam karısını silkelemeye gidiyo)

Dortor gitmiş serap kalmış ultrosonla,
Bakmış bakmış anlamamış demiş acep bu karnımdaki ne ola
Mercimekmi desem yoksam taze mi fasulya,
Anlamadım doktor var gel hele bu yana

doktor doktor ne çare doktor çokton gitmiş
Bakmışki hanım silkelemeye müsaitmişmiş,
Açmış kapıyıki bide ne görsün,,
Ohooooooo kadını silkeleyen silkelemişJ)

doktor çekmiş neşteri demiş haçan seni keseceum,
Senki bana bunu ettin bilki sana ne edeceum,
Madem diktin bacağı yukarı kendini silkelettun,
Bende senin dostunun şeyini keseceğum,

Kesmiş biçmiş doktor çıkmış kan revan gelmiş hastaneye
Varmış serabın yanına serap demiş doktor bu hal ne??
doktor demiş senden Allah razı olsun, sen öğrettin bu işi
Meğer bizim hatun çoktan pişirmiş işide bilirmiş bu işiJ

Neyse demiş serap bizim halimize gelelim,
B-HCG 3000 basmış biz bunu neyleyelim,
Eğer bu tahmin ettiğim şey ise,
Akşam eve gidince zarfa koyup kocişe verelim

Serap almış zarfı düşmüş yola
Demiş bu işi bizim kızlara anlatayım hele
Varmış girmiş kk ya
Demiş “kendini silkeletenler hadi eller havaya”

Anlatmış anlatmış, kimse inanmamış,
Demişler onasıl iş, silkeletmekte mi varmış,
Serap demiş var tabi ben silkelettim,
Aha şimdide hamileyim kan testiyle tespit ettim..

Herkes ona gülmüş, gülmüşgülmüş bayılmış,
Sonra bir garip buket çıkmış demiş hemşo bana danış
Bir amuda kalkmadığım kalmıştı varam gidem evime
Diyem benim herife, herif benimle çarpış;)))(((ayyyyyyyyşimdi bayılacam)

Herif demiş oda ne, çarpışmak ne demektir,
Bizim kari kudurdu, oğlum yandın demektir,
Bu gece bize uyku yok, belin koptu demektir,
Bu nasıl bir yangın nasıl bir kendini bilmemektir.

Buket demiş,aşkoloşkom ben bişey bildim,
Yeni bişey öğrendimde hemen kendime geldim,
Bunca derdin içinde bişeylere erdim
Silkeletmek varmışta ben bunu yeni öğrendim,

Buket demiş aşkoloşum hadi gel beni silk,
Yeni bişey denemiş olalım hayatımızda olsun bu bir ilk
Varalım zevkin doruklarına seninle yapalım pik
Spoşlar yerine varsın, diyemesinlerki biz bittik

buket demet saraçoğlu dümen

Son düzenleme:
Back
X