Rize'de doğum yapacak var mı?

selam canım bende rizedeyim doğurucam ama daha hamile kalamadım :utangac:kaydirigubbakcemile3

Anlıyorum cnm.. Hayırlısı olsun inşallah.. Peki hangi doktoru düşünürdün desem ssaçmalamış mı olurum? Rize de yeni sayılırım. Her doktorun seveni de var sevmeyeni de. Esasında ilk başta Gül Hanım a başlamıştım. O İ^stanbul'a gidince Bülent Bey'e karar verdim. Şimdilik memnunum ama... Bakalım artık nasip kısmet...

Anlıyorum cnm.. Hayırlısı olsun inşallah.. Peki hangi doktoru düşünürdün desem ssaçmalamış mı olurum? Rize de yeni sayılırım. Her doktorun seveni de var sevmeyeni de. Esasında ilk başta Gül Hanım a başlamıştım. O İ^stanbul'a gidince Bülent Bey'e karar verdim. Şimdilik memnunum ama... Bakalım artık nasip kısmet...

Aslında bende rizede yeni sayılırım 3 yıldır burdayım ..Gül hanıma ben daha önceden gitmiştim .Ne yalan söyleyim o dr beğenmedim hiç ..
Bence rizedeki en iyi jinekologlar (kadın doğumcu) Bülent demir ve Suat hasgörenn
Diğerlerini hiç saymıyorum çünkü çevremde duydugum kadarıyla en ıyılerı bu saydıgım 2 dr .Benim eltim devlet hastanesinde kadın dogum bolumunde sekreterlık yapıyordu.Onun edindiği tecrubelere göre Bülent bey ve suat beyy canım .Ama bende eğer düşünseydim ikisi arasında kararsız kalırdım.Önümüzdeki ay bende bülent beye Şar hosbitila muayneye gidicem :):1rolleyes:Sende gelişleri yazarsın :)

Aslında bende rizede yeni sayılırım 3 yıldır burdayım ..Gül hanıma ben daha önceden gitmiştim .Ne yalan söyleyim o dr beğenmedim hiç ..
Bence rizedeki en iyi jinekologlar (kadın doğumcu) Bülent demir ve Suat hasgörenn
Diğerlerini hiç saymıyorum çünkü çevremde duydugum kadarıyla en ıyılerı bu saydıgım 2 dr .Benim eltim devlet hastanesinde kadın dogum bolumunde sekreterlık yapıyordu.Onun edindiği tecrubelere göre Bülent bey ve suat beyy canım .Ama bende eğer düşünseydim ikisi arasında kararsız kalırdım.Önümüzdeki ay bende bülent beye Şar hosbitila muayneye gidicem :):1rolleyes:Sende gelişleri yazarsın :)

İşin açıkcası ben de Gül Hanım a çok talep var diye gitmiştim. Çok da içime sinmemişti. Aklımda hep Bülent Bey vardı. Hastaya yaklaşımı çok güzel ve öngörülerinde yanılmıyor. Şimdi senden de bunları duyunca içim rahatladı biraz. Çok sağol cnm. Güzel haberlerinin bekliyor olacağım inşllahkaydirigubbakcemile5

:dance::dance:sağolasın canım inşallah sende melegını saglıcakla kucagına alırsın ınsallahhha.s.

Merhaba arkadaşlar
Benim doktorumda bület bey

Hastalarına karşı çok ilgili ve detaylarına kadar anlatıyor...

Bended adet düzensizliği vardı diane 35 kullandım ama hapı bırakınca adet olamiyorum olamayıncada polistik over kistleri olustu.3 aydaha diane 35 kullanmamı söyledi son hapım bitiyor gidicem tekrardan yumurtlama hapına başlatacağını söyledi.Bakalım hayırlısı inşallah burdan bilgi veririm size...

Allaha emanet olun

Merhaba arkadaşlar
Benim doktorumda bület bey

Hastalarına karşı çok ilgili ve detaylarına kadar anlatıyor...

Bended adet düzensizliği vardı diane 35 kullandım ama hapı bırakınca adet olamiyorum olamayıncada polistik over kistleri olustu.3 aydaha diane 35 kullanmamı söyledi son hapım bitiyor gidicem tekrardan yumurtlama hapına başlatacağını söyledi.Bakalım hayırlısı inşallah burdan bilgi veririm size...

Allaha emanet olun

Canım evet Bülent Bey gerçekten çok iyi ama canımı sıkan mevzu epidurale çok sıcak bakmıyor...Umarım hayırlı haberler alırsın. Gelişmeleri bekliyorum...a.s

İsteyen hastalarına uyguluyor sanırım,Çokta net bilmiyorum o konuda doğrusu...

Teşekkürler cevapladığın için,bakalım işte hayırlısı bi gideyim yazarım size burdan şuanda bülent bey e güveniyorum ama olumlu sonuç alamazsam şehir dişına çıkmayı düşünücem...

Allaha emanet ol canım

merhabalar ben yeni üyeyim umarım buradan isteklerimi karşılayabilirim bende rizede yaşıyorum ve daha buraya geleli 5 ay oldu bu yüzden benbimde doktor konusunda bir bilgim yok bende bir doğum uzmanına gitmek istiyorum anladığım kadarıyla bülent bey ve suat bey iyiler eğer bana yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden teşekkürlera.sa.sa.s

merhaba bende daha yeni hamileyim doktor seçmekte zorlanıorum.sanırım kararımı bülent bey de vericem.

gelincikk inan hiç pişman olmuycaksın benim rahim flimimi ve aşılamamı yaptı o dr :))7 ay aralıksızz o dr gıttım tedavı ıcın...Hastaları ile çok ilgili:dance:

Zaten epiduralli normalden bahsediyorum. Evet epiduralli normale sıcak bakmıyor...

arkadaşlar emin değilim ama bülent bey artık normal epudral yapıyor diye duydum. bir de suat beye giden varmı aranızda? ben rizeye geldiğimde 82. yılda çalışırken gitmiştim kist için ve daha önce hayatımda insanı böyle aydınlatan bi doktor görmemiştim. bülent bey için de aynı şeyi söyleyebilirim. tahlil değerlerini tek tek açıklayıp ne anlama geldiğini anlatan kaç doktor var ki???

suatada gittim bülentede :)) valla bülent beyyy tavsiyee ediyorummm rizede 1.. numaralı drr :)) özledim doktorumuu :))uzun zamandır gıtmedım

ben suat beye gidiyorum çok memnunum herşeyi açıklayarak anlatıyor insanın kafasında soru işareti kalmıyor tavsiye ederim herkese

Back
X