Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar Rize' de doğum yapan ya da yapacak olan var mı?
selam canım bende rizedeyim doğurucam ama daha hamile kalamadımkaydirigubbakcemile3
Anlıyorum cnm.. Hayırlısı olsun inşallah.. Peki hangi doktoru düşünürdün desem ssaçmalamış mı olurum? Rize de yeni sayılırım. Her doktorun seveni de var sevmeyeni de. Esasında ilk başta Gül Hanım a başlamıştım. O İ^stanbul'a gidince Bülent Bey'e karar verdim. Şimdilik memnunum ama... Bakalım artık nasip kısmet...
Aslında bende rizede yeni sayılırım 3 yıldır burdayım ..Gül hanıma ben daha önceden gitmiştim .Ne yalan söyleyim o dr beğenmedim hiç ..
Bence rizedeki en iyi jinekologlar (kadın doğumcu) Bülent demir ve Suat hasgörenn
Diğerlerini hiç saymıyorum çünkü çevremde duydugum kadarıyla en ıyılerı bu saydıgım 2 dr .Benim eltim devlet hastanesinde kadın dogum bolumunde sekreterlık yapıyordu.Onun edindiği tecrubelere göre Bülent bey ve suat beyy canım .Ama bende eğer düşünseydim ikisi arasında kararsız kalırdım.Önümüzdeki ay bende bülent beye Şar hosbitila muayneye gidicem :):1rolleyes:Sende gelişleri yazarsın :)
:dance::dance:sağolasın canım inşallah sende melegını saglıcakla kucagına alırsın ınsallahhha.s.
Merhaba arkadaşlar
Benim doktorumda bület bey
Hastalarına karşı çok ilgili ve detaylarına kadar anlatıyor...
Bended adet düzensizliği vardı diane 35 kullandım ama hapı bırakınca adet olamiyorum olamayıncada polistik over kistleri olustu.3 aydaha diane 35 kullanmamı söyledi son hapım bitiyor gidicem tekrardan yumurtlama hapına başlatacağını söyledi.Bakalım hayırlısı inşallah burdan bilgi veririm size...
Allaha emanet olun
Zaten epiduralli normalden bahsediyorum. Evet epiduralli normale sıcak bakmıyor...