Rize'de doğum yapacak var mı?

bende pko hastasıyım evet bülent bey iyi bir doktor bence de ama çok hastası var bende şimdi Doğanbey Birben e gidiyorum ve gayet memnunum o da çok ilgili bir doktor

doğanbey birben hangi hastanede nasıl bulabılırm acaba bende yenı hamıleyım ve gecen hafta gittim bulent beye gercekten cok hastası varmıs ama cokta ılgılı bır doktor

ama tabi gebelik konusunda nasıl bilemiyorum ben pcos luyum gebelik için uğraşıyoruz ama ilgili bi doktor

hsbc bankasının yanındaki işmerkezinin 3.katında.2141790 dı sanırım. bende şimdiye kadar bülent beye gidiodum.çok da ilgili bi doktor.çok memnunum ama eşim bide doğan birbene gidelim dedi. p.tesi ona gidicez. şüphelerim var aslında ama eşimi kırmamak adına gidicem. annem de doğan bey için çok eski ve deneyimli bi doktor dio.bakalım hayırlısı artık. memnun kalmazsam tekrar bülent beye devam edicem..

suat beyi hiç duymamıştım ilk defa burda duyuyorum. bende doğan beye gidicektim ama vazgeçtim. bülent beye devam edicem. çok memnunum doktorumdan değişmek istemedm

herkes suat beyi övmüş ama adam arkasına bilem bakmadan kaçtı Rize den...
ben şuan çok yeniyim ve Taylan Beye gidiyorum şimdilik bi sorun yok bakalım ilerleyen zamanlarda nolur...:)

valla suat beye hiç gitmedim ama bir arkadaşıma davranışına şahit olmuştum ve yaklaşımı hiç hoşuma gitmemişti nitekim adam tüm hastalarını yüzüstü bırakıp çekip gitti.hadi gitti diyelim hiç birine gideceğini söylemedi ve bir açıklama yapmadı (ki kimse onu silah dayayıp gitme demezdi.en azından hastalarına bir açıklama yapmalıydı).ben bundan 11 ay önce ikinci kızımın doğumunu Dr.Taylan Beyle yaptım.çok da memnun kalarak sonlardırdım hamileliğimi..diğer doktorları bilemem ama Taylan Bey gerçekten çok iyi bir hekim..tavsiye ediyorum..

şimdi de egıtım arastırma da hekım secme olayını kaldırmıslar, muayenehanelerı zaten bır aydır kapatıldı. rızede gıdılebılecek bır hekım kalmadı. bulent beye gıttım bende cok memnunum fakat şarın kendı doktoru olmadıgı ıcın amelıyat ucretı cok fazla.. normal kendı dr.larına 450 ye sezeryan yaptırılırken bulente 700 küsür ıle hıc yatk ucretı dahıl olmaksızın amelıyt yaptırıyorlar. kı bu sadece hastane ucretı ek dr. a da verılecektır yada herhangı bır eklenen serum parasıda eklenecek. bu bana haksızlık gıbı geldı. bı hastanede fıyatlar standart olmalı.o yuzden bulentten de sogudum ama baska dr. kalmadı rızede. nıye bu sehırde yasamak zorunda ısem :((((

arkadaşlar meraba..bende yeniyim..üç buçuk aylık hamişim..bende rizede doktor bulmakta çok zorluk çekiyorum..şarda kenan beye gidiyordumm.ama kenan beyde bu ay sonu gidecek..şimdi yana yakına doktor arıyorum..bu arada bülent evet çok iyi ama..rizenin yarısı ona gidiyor..ve çok hızlı konuşuyor..bide tıbbi terimler kullanıyor..taylan olayları fazla abartıyorr..iyi doktor bulan olursa lütfen banada haber versin

bende hamile olduğumu yeni öğrendim aslında ben bülent beye gitmeyi istiyorum ama eşim bayan doktor olsun istiyor bi tavsiyeniz varmı?

Back
X