• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roaccutane kullanırken burnunu yaptıran var mı ?

melekumut235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
3
1
1
33
. Ben 2 aydır roaccutane sivilce ilacının yan firması olan zoretanin kullanıyorum. Günde bir kez 20 mg olmak üzere. şimdi önümüzdeki ay burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Randevu aldım muayene olmaya gideceğim. Bu ilacı kullanırken burnunu yaptıran oldu mu aranızda ??? bazıları olamazsın bazıları olabilirsin diyor kafam çok karıştı

Bence doktoruna sor ama kullandığın ilacın yan etkileri arasında burun kanaması yapması var sakıncalı olabilir

. Ben 2 aydır roaccutane sivilce ilacının yan firması olan zoretanin kullanıyorum. Günde bir kez 20 mg olmak üzere. şimdi önümüzdeki ay burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Randevu aldım muayene olmaya gideceğim. Bu ilacı kullanırken burnunu yaptıran oldu mu aranızda ??? bazıları olamazsın bazıları olabilirsin diyor kafam çok karıştı
Roaccutane benzeri bir ilaç kullanırken ameliyat olamazsın. Hatta ilacı bıraktıktan sonra biraz geçmesi lazım ameliyat için. Deriyi çok incelttiği için herhangi bir müdahalede kalıcı zarar riski yüksek. Ben de kullandım. Kullandıktan bir buçuk yıl sonra ameliyat oldum.

bende revızyon için sordum 2 aydır kullanıyorum. İlaç bittikten sonra en az 3 ay gecmesı gerekıyor dedı doktor.

Roaccutane benzeri bir ilaç kullanırken ameliyat olamazsın. Hatta ilacı bıraktıktan sonra biraz geçmesi lazım ameliyat için. Deriyi çok incelttiği için herhangi bir müdahalede kalıcı zarar riski yüksek. Ben de kullandım. Kullandıktan bir buçuk yıl sonra ameliyat oldum.
Merhaba kalın derili burunlarda bu ilacı doktorlar tavsiye ediyormuş deriyi inceltmesi için bilginiz var mi bu konuda

Evet bazı kişilere tavsiye ediyorlar ama tüm deriyi incelttiği için hiç iyi değil bence. Elinizi bir yere koyduğunuzda, azıcık sürtünmede bile çizilecek, kanayacak kadar inceliyor. Değmez.

Back
X