• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanmaya başladım lütfen 1 dakikanızı almaz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rezzan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
224
23
48
Adana
Evet kızlar 3 günüm roaccutane kullaniyorum internette birsürü blog okudum hepsinin doktoru bir sürü yüz bakım ürünü vermiş yanlız benimkisi hiçbir şey vermedi roaccutane la beraber sadece güneş kremi verdi kızlar sizce doktor beni başından mı savuyor doktor değiştirmeli miyim?

benim kide vermemişti canım, zaten verilen ürünlerin hepsi aşırı pahalı şeyler, sadece sebamed sıvı sabun ve bepanten krem vermişti, dudaklarıma da nemlendirici alıyordum, bence doktorun seni başından savmıyor ;)

benim kide vermemişti canım, zaten verilen ürünlerin hepsi aşırı pahalı şeyler, sadece sebamed sıvı sabun ve bepanten krem vermişti, dudaklarıma da nemlendirici alıyordum, bence doktorun seni başından savmıyor :KK66:
Ya tatlim gercekten ayiptir söylemesi belki ama gercekten iz falan kalmayacaksa istedigi tüm ürünleri yazabilir:/ senin suanki yüzün nasil tatlim suan tedavin bitti mi

Ben 3-4 yil once 7 ay kullandim bu ilaci.doktorum ek olarak hicbirsey vermemisti.ama gercekten cok ise yaramisti cildim cok guzel olmustu ama simdi yine sivilceler cikmaya baslafi nedendir bilmiyorum

canım benim tedavim 2007 de başladı 9 ay sürdü tedavi bitiminden sonra her şey çok güzeldi, ama hamilelik, doğum falan derken yine başladılar çıkmaya ama eskiden baş parmağım kadar çıbanlar çıkarken şimdi insani boyutlarda sivilceler çıkıyor, mesela ablam 3 ayrı zamanda tedavi oldu yani 3 kür kullandı artık sivilce hiç çıkmıyor bünyeye göre de değişiyor sanırım, inşallah kesin çözüm olur senin ki

canım benim tedavim 2007 de başladı 9 ay sürdü tedavi bitiminden sonra her şey çok güzeldi, ama hamilelik, doğum falan derken yine başladılar çıkmaya ama eskiden baş parmağım kadar çıbanlar çıkarken şimdi insani boyutlarda sivilceler çıkıyor, mesela ablam 3 ayrı zamanda tedavi oldu yani 3 kür kullandı artık sivilce hiç çıkmıyor bünyeye göre de değişiyor sanırım, inşallah kesin çözüm olur senin ki
çok tesekkür ederim ben iz kalmasindan cok korkuyorum:( insallah kalmaz

vermesi gerek aslında ama zaten dermokozmotik ürünler olduğu için doktorun yaptığı sadece öneri.doktorum bana biodermanın ürünlerini önerdi.bende çok memnunum.nemlendiricisi özellikle kızarıklığı alıyo,sebium hydra.makyaj temizleyicisinden de çok memnunum h2o.yüz temizleme jeli var birde.yalnız dudak nemlendiricisinden memnun değilim.

vermesi gerek aslında ama zaten dermokozmotik ürünler olduğu için doktorun yaptığı sadece öneri.doktorum bana biodermanın ürünlerini önerdi.bende çok memnunum.nemlendiricisi özellikle kızarıklığı alıyo,sebium hydra.makyaj temizleyicisinden de çok memnunum h2o.yüz temizleme jeli var birde.yalnız dudak nemlendiricisinden memnun değilim.
bende güneş kremini kullaniyorum biodermanın diger görüşmemde söyleyeceğim sonucta ben temiz bir yüz istiyorum ne gerekiyorsada yaparim:/ dudak nemlendiricisi olarak blistexi önerebilirim

Back
X