Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Roaccutane sıcakta kızarma sorunu ve yüzde yanma hissi
Feci şekilde yaşadım. İlacı bırakınca geçti
Güneşe çıkmadan mutlaka kaliteli bir güneş kremi sür. Yanmayı engellemez ama güneşe karşı savunmasız bırakma yüzünü.
Feci şekilde yaşadım. İlacı bırakınca geçti ❤
Güneşe çıkmadan mutlaka kaliteli bir güneş kremi sür. Yanmayı engellemez ama güneşe karşı savunmasız bırakma yüzünü.
Ben ilacı kullanalı seneler oldu, yanma hissi geçti ama ilaçtan sonra çok terleme, çok bunalma gibi yan etkiler kalıcı oldu bende. Herkeste olur mu bilmem ama.
Ben ilacı kullanalı seneler oldu, yanma hissi geçti ama ilaçtan sonra çok terleme, çok bunalma gibi yan etkiler kalıcı oldu bende. Herkeste olur mu bilmem ama.
Evet canım bu ilacı kullanırken yazın çok zorlanmıştım bende. Doktor güneş kremi önermişti ilaç bitene kadar onu kullanmıştım güneşe karşı dikkatli olmak gerekiyor . Bir de bol su iç.