Sivilceli Ciltler ROACCUTANE SONRASİ

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

biraralikmeselesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
27
18
38
Merhaba arkadaslar. Benim cildim aşırı yağlı sanki vücudumun tüm yağı yüzümden akıyo diyebilirim ve tabi saçımda. Her gün yıkamak zorundayim. Ciddi bi akne problemim olmasa da alnimdaki putur putur seylerden ve boynumda çıkan sivilcelerden dolayi roaccutane kullandim 5ay ve maximum almam gereken zorun uzerine cikarak tedaviyi tamamladim. İlk 3ay o kadar col sivilcem çıktı ki anlatamam. Ciddi bir dışa vurum yaşadım ve cildimin yaği gitti. Ve o 5 ay hayatimin en guzel aylariydi. Hic yaglanmayan sac parlamayan yuz mukemmeldi. Tedavim biteli 4ay oldu tum eski problemlerim geri dondu. Yine putur putur alnim ve boynum sivilcelenmeye basladi. Yuzumden yag akiyo resmen. Boyle bir cilde tavsiyeleriniz var mi merak ediyorum?

Bende de aynı şey olmuştu. Kesinlikle önermiyorum kızlar. Bu ilaçları kullanmayın. Zoretanin, Roaccutane...Benim tanıdıklarım arasında sadece bir kişide geri dönmedi sivilceler. 3 sene önce kullandım. Bıraktım 5 ay sonra döndü sivilceler. Üstelik cildim inceldiği için yeni çıkan sivilcelerin iyileşmesi de zor oluyordu.

Merhaba arkadaslar. Benim cildim aşırı yağlı sanki vücudumun tüm yağı yüzümden akıyo diyebilirim ve tabi saçımda. Her gün yıkamak zorundayim. Ciddi bi akne problemim olmasa da alnimdaki putur putur seylerden ve boynumda çıkan sivilcelerden dolayi roaccutane kullandim 5ay ve maximum almam gereken zorun uzerine cikarak tedaviyi tamamladim. İlk 3ay o kadar col sivilcem çıktı ki anlatamam. Ciddi bir dışa vurum yaşadım ve cildimin yaği gitti. Ve o 5 ay hayatimin en guzel aylariydi. Hic yaglanmayan sac parlamayan yuz mukemmeldi. Tedavim biteli 4ay oldu tum eski problemlerim geri dondu. Yine putur putur alnim ve boynum sivilcelenmeye basladi. Yuzumden yag akiyo resmen. Boyle bir cilde tavsiyeleriniz var mi merak ediyorum?

Ben diyetinizi değitirmenizi öneririm. Mesela 6 hafta hiç süt ve süt ürünleri yemeyin, bakalım ne olacak. Ben süt ve süt ürünlerini kestikten sonra cildimdeki sivilcelenme ve yağlanma bitti. Çok zor oluyor bu ürünleri kesmek. Çünkü nerdeyse herşeyin içinde süt tozu var. Paketli, işlenmiş ürünleri kullanmayın. Bi süre sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Süt ve süt ürünlerinin çoğu kişinin sağlığını olumsuz yönde etkilediğine ilişkin bir çok araştırma var. Belki sizin de laktoza karşı duyarlılığınız vardır. Kalsiyum takviyesini başka besinlerden ve dışardan yapıyorum, bunu da belirtiyim.

Aynİ fikirdeyim. Cildiye uzmaniyla gorustum. Roaccutane ile yapabilcegimiz en son ki seyi yaptik zaten artik yapcak birsey diyo. Benimse yuzumden ter gibi yag akiyo

Back
X