- Konu Sahibi justicewarrier
Teşekkürler canım biraz araştırma yaptım koruyucu için sebamedi cok öneriyorlar aklında bulunsun senindeAvene ürünlerini tavsiye ediyolar cleanance jel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım biraz araştırma yaptım koruyucu için sebamedi cok öneriyorlar aklında bulunsun senindeAvene ürünlerini tavsiye ediyolar cleanance jel
Koruyucu için sebamed evet bende iyi olduğunu duydum yıkama jeli olarakta avene olabilir diye düşünüyorum peki sen nemlendirici ne kullanıyosunTeşekkürler canım biraz araştırma yaptım koruyucu için sebamedi cok öneriyorlar aklında bulunsun seninde
Bepanten cild kuruluğuna çok iyi geliyor.Koruyucu için sebamed evet bende iyi olduğunu duydum yıkama jeli olarakta avene olabilir diye düşünüyorum peki sen nemlendirici ne kullanıyosun
Yağlandırmıyor mu ya da tüylendirdiği söyleniyorBepanten cild kuruluğuna çok iyi geliyor.
Her krem az çok tüylendirir bence cild kuruluğuna yağlandirmadan etki eden varmidir ki .Ciltteki izlere kuruluğa cok krem kullandim birde az yağlandiran vazelin mrka çikolata kokulu krem var oda iyi .Yağlandırmıyor mu ya da tüylendirdiği söyleniyor
Bioderma sebium hydra bu tedavi için son derece uygun bir nemlendirici çünkü su bazlı ve önemli olanda bu. Bence sende bunu kullanmalısın çünkü gözenekleri tıkamıyor dolayısıyla yağlanmıyor ve sivilceye destek vermiyor :)Her krem az çok tüylendirir bence cild kuruluğuna yağlandirmadan etki eden varmidir ki .Ciltteki izlere kuruluğa cok krem kullandim birde az yağlandiran vazelin mrka çikolata kokulu krem var oda iyi .
Sivilcem yok amac tavsiye nemlendirici konusunda :)Bioderma sebium hydra bu tedavi için son derece uygun bir nemlendirici çünkü su bazlı ve önemli olanda bu. Bence sende bunu kullanmalısın çünkü gözenekleri tıkamıyor dolayısıyla yağlanmıyor ve sivilceye destek vermiyor :)
Bende tavsiye ettim zaten tüm doktorlar bunu söylüyor, su bazlı olmalı diyorlar ilerisi içindeSivilcem yok amac tavsiye nemlendirici konusunda :)
Cilt bakımının o dönemde yapılmaması gerekiyor diye biliyorumMerhaba bende 4 yıl önce konuyla ilgili tedavi gördüm kistik sivilcelerim vardı ve ne denediysem geçmedi..sonra iyi bi doktorla görüşmeye gittim bana aknetrent 20 mg verdi düzenli 8 ay kullandım tabiki her ay cilt bakımı yapıldı tedavimin en acılı yanı oydu..doktorum sürekli olarak güneş kremi kullanmamı söylemişti ve rejuvi verdi hepsini düzenli uyguladım şükürler olsun bu zamana kadar o tarz sivilce problemi yaşamadım..her yöntemi denemiş biri olarak sanırım ilaç tedavisi en kesin çözüm dudaklarım dışında pek sorun yaşamadım ilaçla ilgili
Doktorum tedavim boyunca yapılması gerektiğini söylemişti onun kontrolünde yapılıyodu tabi..bahsettiğim normal bi cilt bakımı diildi yüzümdeki en ufak sivilce bile el yordamıyla sıkılıp yakılıyodu biraz acılı bi süreçti ama 8 ay sonraki yüzümü görünce yine olsa yine çekerim diyorumumarım siz de en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınızCilt bakımının o dönemde yapılmaması gerekiyor diye biliyorum