- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
Evet devlette yapılmıştı, ağır bi şlaç 4. kutum ve ben basladıktan sonra kan testine hiç gitmeme gibi bi hata yaptım suan çok korkuyorum o yüzden.Yapmamam gerekirdi biliyorum ama..sağlık sisteminde çıkar eski testleriniz, tabi devlette yapıldıysa.
roaccutane ağır bir ilaçtır, sonucu işe yarar. ama kullanırken düzenli kan testi yaptırmayı ve bol su içmeyi unutmayın.
Evet devlette yapılmıştı, ağır bi şlaç 4. kutum ve ben basladıktan sonra kan testine hiç gitmeme gibi bi hata yaptım suan çok korkuyorum o yüzden.Yapmamam gerekirdi biliyorum ama..
Aşırı halsizlik var ama genel olarak ta hantal biriyim ve saçlarım aşırı dökülüyor.Karaciğer de sorun olmasında en önemlisi.Gecen gün haberlerde roaccutane kullanan biri az kalsın ölüyormuş onu okudum o yüzden panikledim.Bir rahatsızlık hissediyor musunuz peki?
Evet devlette yapılmıştı, ağır bi şlaç 4. kutum ve ben basladıktan sonra kan testine hiç gitmeme gibi bi hata yaptım suan çok korkuyorum o yüzden.Yapmamam gerekirdi biliyorum ama..
İşten izin alamadım kullanmaya başladığımda yeni işe girmiştim öyle sürdü gitti yani ama kesinlikle haklısınız.Neyseki ben 20 mg kullanıyorum cok yuksek sayılmaz.neden kan testine gitmediniz ki? yani o testin yapılmasının amacı herhangi bir terslikte müdahalede bulunabilmek adına yapılıyor.4. kutu bayağı olmuş..
olan olmuş artık, umarım bir şey çıkmaz ama atılım karaciğerden sağlandığı için bu testler özellikle gerekiyor.bundan sonra sıkı sıkıya yaptırın testleri.sivilceden akneden kurtulucam diye karaciğerinizden olmayın.
Umarım iyi çıkar. Benim ilaca baslamam tüm hastanelerin kapatılıp Şehir hastanesinin açılmasına denk geldi.Tüm hastaneler şehir hastanesine toplandı yani o da dağ başında yapıldı git gel 3 4 saat rahat o yüzden sıkıntı oldu.Yoksa asla aksatmazdım.Özelde muayne ve kan testleri fılan 250 tl kitliyolar en az o yüzden de özele gidemedim.Özellikle karaciğeri bitirdiği söyleniyor. Kolestrolü de yükseltiyordu sanırım yani yediklerine de çok dikkat etmelisin. Umarım kan testlerin normal çıkar
Hastane işi sıkıntılıymış yakın olsaymış iyiymişUmarım iyi çıkar. Benim ilaca baslamam tüm hastanelerin kapatılıp Şehir hastanesinin açılmasına denk geldi.Tüm hastaneler şehir hastanesine toplandı yani o da dağ başında yapıldı git gel 3 4 saat rahat o yüzden sıkıntı oldu.Yoksa asla aksatmazdım.Özelde muayne ve kan testleri fılan 250 tl kitliyolar en az o yüzden de özele gidemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?