• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roacutane kullananlar bi bakabilir mi rica etsem?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Dueces

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
8
2
1
32
Arkadaslar roacutane kullanirken kan degerleriniz nasildi? Yaptirdigim 2 tahlilde de kolestrol yuksek cikti benim. Ayni durumu yasayan arkadaslar var mi acaba?

Ben daha kan tahlili vermedim ama kolesterolun çıkması normal.. Bol su içenlerde sorun olmuyormuş .. Doktor bu konu hakkında bile demedi mi

Doktor degil de eczaci soyledi gunde 3 litre su iciyorum artik. Insallah degerler normale doner de tedavimi yarida birakmak zorunda kalmam

Ceviz daha cok yag uretmez mi vucutta. Inan yogurt sut bunlari agzima bile suremiyorum artik kolestrolu ucurur diye :)

Ceviz daha cok yag uretmez mi vucutta. Inan yogurt sut bunlari agzima bile suremiyorum artik kolestrolu ucurur diye :)
Hayır artık yağdan korkmuyoruz cicim o günler eskide kaldı :) kilo problemin yoksa tabi.. Okadarcık yağdan nolacak ki hem kolesterol daha önemli bence gene sen bilirsin :)

Yok kilo problemim yok cok sukur. Sen neler yememeye ozen gosterirsin mesela?

Sadece çikolata ve tatlı yememek için kendimi zor tutuyorum gizli şeker hastalığı falan çıkmasın diye onun dışında normal günlük yemek yiyecek falan ozel bi listem yok

Back
X