Erkek arkadaşımbır genel müdür tanıdığı vasıtasıyla boshta yetıstırılmek üzere çalışmaya başlayacak olup pazarlamacı olucak yetısınce fırmada calısan tanıdıklarınız varmı pazarlama olarak yada baska pozısyonda erkek arkadasımı cok fazla sehır dısı yurt dısı gonderırlermı ıdarı bınadakı ortam nasıl cok lackamı yoksa cıddı herkes ısınde bır ortammı merak edıyorum
Iyi bir isse sirf cok seyahat ediyor diye engelliycekmisiniz? Üstelik sadece Sevgiliniz, bu karari kendisi vermeli... Hem Güvenmiyorsaniz ve sirf ortam lacka ve yurtdisina cikicak diye degisirse zaten bu iliski yürümemeli...
erkek arkadaşım demeseniz annesi misiniz diyecektim.. laçka ve yurtdışına çok gidilen bir ortamsa çalışmasına izin vermeyecek misiniz? neden sorduğunuzu anlayamadım.. her ortam yerine göre ciddi, yerine göre laçkadır..
senin bu soruna cevap yazabilmek için orayı bilmek lazım. buradan da tam pazarlama departmanını çıkan bulmak elbette ki zor. cevap almaman heyecansız olmasından dolayı değil yani.
ayrıca yazmışsın ya genel müdür tanıdığı vasıtasıyla diye orada bende bir iticilik oluştu konuya karşı. neden belirttiğini de anlayamadım tanıdık sayesinde girdiğini.
konuya gelecek olursak firmayı bilmiyorum. pazarlama bölümleri hakkında da çok fikrim yok ama genelde seyahat etme olayı oluyor diye biliyorum. pazarlama bölümüne genelde iletişimi kabiliyeti ikna yeteneği yüksek prezentabl kişileri alırlar. belki aklına etrafında hoş kadınlar olur mu gibi bir düşünce oluşmuş olabilir ancak öyle bile olsa işe girme diyemezsin sanırım. aklını takmamaya çalış.
Sözlüğü Sephora85, post: 37239049, member: 144822"]Pazarlamacıların geneli çok seyahat eder, çok ortama girer, çok farklı insanlarla bir arada olur. Ama geneli çok güzel kazanır ve kolay yükselir.
Ama bunlardan size ne? Sevgiliniz sadece. Sizin sözünüzle ekmeğin aslanın midesinde olduğu şu dönemde bulduğu işi reddetmesini mi bekliyorsunuz?[/QUOTE]
Sozluyuz.evlenecegız kısa surede ve ne o ne. Ben bırbırımızın onayını almadan bısey yapmayız