Elektronik Ev Aletleri Robot süpürgesi olanlar bakabilirmi

StayAlive

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
668
447
103
33
Merhana hanımlar bende xiaomi vacum pro var memnunum yalnız süpürgenın altında o yanında dönen bi parçası var fırça gibi 3tane fırçası var o 3 adet fırçanın biri zamanla döküldü diğeride azaldı bir adet kalacak yakında nereden alabilirim sanırım türkiye mağazası yok bunların foto eklemeye calısacağım internetten baktım orjinalide yok

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 64
Yedek gelmedi mi siz e ? Bana o uçtan 3 tane yedek geldi ama benımkinin markası viomi v2pro

Yedek birtane geldi ama ben genede yenisini nerden alabileceğimi öğrenmek istedim cunku belliki bunlar zamanla dökülüyor

Türkiyede magazası varmıki? Bz internetten almıştık oyuzden hıc araştırmadım bir bakayım
Var evet arastirip bakin. Bir çözüm bulamazsaniz diğer fircalarin dokulmesini önlemek icin silikon tabancasi ile sabitlerdim ben olsam.

Yedek birtane geldi ama ben genede yenisini nerden alabileceğimi öğrenmek istedim cunku belliki bunlar zamanla dökülüyor
Merhaba internete yazdınız mı ben öyle yedek parça görmüştüm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…