• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rodi Mood iflas etti

damlao

Guru
Kayıtlı Üye
Katılım
5 Kasım 2013
Mesajlar
385
Emoji Skoru
14
Puanlar
318
130 mağazası bulunan Rodi Mood için mahkeme iflas kararı verdi.

Bünyesinde 1800 kadar kişinin çalıştığı Rodi Mood'un sahibi Rodi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile RDS Tekstil Konfeksiyon Sanayi ve Dış Ticaret şirketlerinin bugün yapılan duruşmasında iflas kararı çıktı. Davanın görüldüğü Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi iki şirketin iflasına karar verirken, şirket yönetimleri oluşturulacak iflas idaresine geçecek.



Şirketi Avukatı tarafından yapılan açıklamada bazı alacaklıların da şirkete iflas erteleme verilmesi yönünde talepte bulunduklarını ve şirketin faaliyetlerine devam edeceğini söyledi. Şirket hakkında verilen iflas kararı Yargıtay'a taşınacak.

Kaynak: Rodi Mood iflas etti
 
O zaman suan ürünleri elden cikarmak icin fazlasiyla indirim yapmis olmalari lazim degil mi :37:
 
Back
X