Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaRöfle setiyle verilen başlığı kulanan var mı?
Palette ME3+kolay röfleler setiyle verilen bir aplikatör var bunun kullanımı cok zora benziyor.En iyi sonucu alabilmem için nasıl kullanmalıyım acaba?:uhm::uhm::uhm:
Palette ME3+kolay röfleler setiyle verilen bir aplikatör var bunun kullanımı cok zora benziyor.En iyi sonucu alabilmem için nasıl kullanmalıyım acaba?:uhm::uhm::uhm:
palettenin bir röfle seti daha var. o sette aplikatör yerine bone var.
istersen değiştir boneli olanla.
kolestonu tavsiye etmiyorum,benim saçlarımı yakmıştı.
palette ile 1 kez röfle tam 4 kez de yoğun açıcı ile saçımı açtım.
saçlarımı yıpratmadı.tavsiye ederim yani.
palettenin bir röfle seti daha var. o sette aplikatör yerine bone var.
istersen değiştir boneli olanla.
kolestonu tavsiye etmiyorum,benim saçlarımı yakmıştı.
palette ile 1 kez röfle tam 4 kez de yoğun açıcı ile saçımı açtım.
saçlarımı yıpratmadı.tavsiye ederim yani.
o zaman sana tavsiyem şu hani yemek kaplarını üzerini örtmek için satılan boneler var ya onlardan alman.
aldııktan sonra onun üzerinde birbiri ile orantılı istediğin miktarda kesik açman sonra da başına geçirip saç tutamlarını çıkarman.
inşallah istediğin gibi olur.
kolay gelsin.
o zaman sana tavsiyem şu hani yemek kaplarını üzerini örtmek için satılan boneler var ya onlardan alman.
aldııktan sonra onun üzerinde birbiri ile orantılı istediğin miktarda kesik açman sonra da başına geçirip saç tutamlarını çıkarman.
inşallah istediğin gibi olur.
kolay gelsin.
Bu benimde aklıma geldi aslında canım ama cesaret edememiştim ama sende böyle deyince açıkcası denemeye karar verdim.İnsallah güzel olur.Teşekkür ederim a.s.
Bu benimde aklıma geldi aslında canım ama cesaret edememiştim ama sende böyle deyince açıkcası denemeye karar verdim.İnsallah güzel olur.Teşekkür ederim a.s.