Saç Rengi ve Saç Boyama röfle üzerine tek renk boya-acil

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
merhaba hanımlar yıllardır rofle yaptırıyorum saclarımda yıprandı hemde degısıklık olsun dıye tek renk boya ıstıyorum artık ama bır turlu karar veremedım.1 yıldır rofle yaptırmıyorum sacım dınlensın dıye 10-12 cm uzadı sacım.sızce rofle uzerıne hangı rengı yaptırsam guzel olur.
(dogal sac rengım kahve rengı) kuaforum kolesston 7.0 kumralı onerdı ama ben ve arkadaım begenmdk daha 24 yasındayım yaslı gosterr dıye dusunuyoruz.cuma gunu boyatcam acıl onerıye ıhtıyacım var.
sac rengım asagıdakı gıbıdır .önerılerınızı beklıyorum.

Eklentiler

• $Adsız.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
koleston 7 yaparsan rofleli yerlerin yeşerir . önce sadece rofleli yerlerini bakır kahveye boyamanı oneririm. iyice aktıktan sonra çıkan sonuca gore tum saçını boyatırsın. yoksa hep 2 renk dolaşmak durumunda kalırsın.

saçın fotoda çok güzel görünüyor yalnız. bir 10 cm daha uzasa harika bir model olur.
eğer istemezsen de uçları koyu bir renge boya bence çikolata kahve gibi.

bende o rengı ıstemıyorum baska erng ıstıyorum hanı sarı tonlarında bır renk ama buseferde uclarımdakı sarılar ıyıce yıpranır dıye korkuyorum

saçın fotoda çok güzel görünüyor yalnız. bir 10 cm daha uzasa harika bir model olur.
eğer istemezsen de uçları koyu bir renge boya bence çikolata kahve gibi.

teesekkur ederım o dıpler benım kendı orjınal rengım ama ben degısık olsun ıstıyourum.roflenın bana yakıstıgını soyluyorlar ama bır daha yaptırsam yıpranır yanar dıye korkuyorum ucları.uclarını degılde komplle ne renge boyayyabılırım.
bır kuaforda bal kopugu yada karamele boyatabılırsın dedı ama emın olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…