Saç Rengi ve Saç Boyama ROFLE yaptiranlar?!!

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
96
Hollanda
merhaba genelde sacimi rofle yaptiririm ama nedense tam istedigim ton olmuyor dun yaptirdim gene ayni yurtdisindayim benim sorum sizler rofle yaptirirken once boya sonra roflemi yoksa once rofle sonra boyami burda bana rofle atiyorlar uzerinede cila dedikleri seyden suruyorlar acici sizlerde nasil oluyor ama boyamadan bole yapiyorlar bu cila dedikleri sey boyami?ben kemik rengi uzerine yada fil disi rengi kullu kumaral tonlarinin uzerine platin istiyorum diplerinde bi turunculuk kirmizilik oluyor umarim anlatabilmisimdir?ve ben roflenin uzerine evde duz acik sari sursem olurmu valla bole devam ederse yaptirmiycam artik duz boyaya donucem en sonunda:43:

saçımın rengi açık diye önce boya yapmadı yoksa önce boya yapıcak sonre röfle atıcaktı, röfle yaptıktan sonra cila sürdü bitirdi istediğimden güzelde oldu bide kalın kalın attı benim röfleleri öle balyaj gibi durmuyo gayet güzel sen nasıl bi ton istiyorsunki tonu bul resimle git kuaföre :)

benim asıl rengimde açık olduğu için boyamadan direk röfle yapıyor kuaför onun üzerinede cila sürüyor ama normal röflede önce boyayla saç rengi açılıyor daha sonra röfle yapılıyor...cila dedikleri şey boya değil o da bi nevi açıcı çünkü ben sürmeyin dediğimde aradaki renk farklılıklarını kırıyor bu cila demişti... istediğin rengi resim şeklinde götürürsen daha iyi sonuç alırsın bence ...

kızlar bende 2 gün önce röfle yaptırdım ama çok yogun küllü sarı oldu tek renge dönmek istiyorum ne kadar sürede boyayabilirim???????????:14: altın sarısına boyasam turunculuk olur mu kuaför oryalde kullandı saçımın yanmasından korkuyorum lütfen yardım edinnnnnn:5:

kızlar bende 2 gün önce röfle yaptırdım ama çok yogun küllü sarı oldu tek renge dönmek istiyorum ne kadar sürede boyayabilirim???????????:14: altın sarısına boyasam turunculuk olur mu kuaför oryalde kullandı saçımın yanmasından korkuyorum lütfen yardım edinnnnnn:5:

bende yeni yaptırdım saçlarımı aynı gün 2 kere açıcı bir de komple boyadım çok kötü olu saçımı rengi sonra gittim kuaföre oda iki defa açtı saçlarımı ve sonuç kopma derecesine geldi şimdi üzerinden üç hafta geçti ama çok kötü yıprandı saçlarım... sağlıklı saç en güzeli rengi kötüde olsa.

$Resim 004.webp $Resim 009.webp $Resim 002.webp $Resim 001.webp $s.webp koyu saç olan kendi saçım saçlarımı boyadığıma çok pişman olmuştum ama zaman geçtikçe gözüm alışmaya başladı sizce bundan sonra saçımı kendi rengimde mi kullanayım yoksa aysun kayacı gibi dipler çıkmış şekilde yapsam bana yakışırmı ayrıca saçımda üç parça çıçıt var bana yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca saçlarımda kopma derecesinde.

Eki Görüntüle 520933 Eki Görüntüle 520934 Eki Görüntüle 520935 Eki Görüntüle 520936 Eki Görüntüle 520937 koyu saç olan kendi saçım saçlarımı boyadığıma çok pişman olmuştum ama zaman geçtikçe gözüm alışmaya başladı sizce bundan sonra saçımı kendi rengimde mi kullanayım yoksa aysun kayacı gibi dipler çıkmış şekilde yapsam bana yakışırmı ayrıca saçımda üç parça çıçıt var bana yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca saçlarımda kopma derecesinde.
kendi saçın gayet güzelmiş aralarına ışıltı attırabilirdin komple boya yerine

Back
X