Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden açık küllü kumrala dönüş ??

joeyfun

şükür kavuştukk
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
3.933
1.852
248
44
kızlar şuan saçım röfleli epey açık renkte.ben şöyle güzel bi açık küllü kumral renk yapmak istiyorum.küllüler röfleyi yeşertiyormuş.nasıl hangi boyayla bu küllü açık kumral rengi elde edebilirimm?? :uhm:

resim eklendi...

Son düzenleyen: Moderatör:
tüp boyaların 8.01 veya 7.01 renkleri var.küllülük oranı az olduğu için yeşertmez sanırım.selective de vardı diye hatırlıyorum.bi bak istersen.

tüp boyaların 8.01 veya 7.01 renkleri var.küllülük oranı az olduğu için yeşertmez sanırım.selective de vardı diye hatırlıyorum.bi bak istersen.

sağol cnm boyamayı düşünüyorum yakın zamanda bi bakayım dediğine.

galıba ılk once koyu bı renge boyayıp akmasını beklemek lazım akıncada ıstediğin tona boyayınca tutar galıba ama koyu derken ne bılım 6,0 felan

galıba ılk once koyu bı renge boyayıp akmasını beklemek lazım akıncada ıstediğin tona boyayınca tutar galıba ama koyu derken ne bılım 6,0 felan

7 ile 8.1 i karıştırıp boyadım altlardan hafif sarılar çıkıo şuan.tahminimden daha koyu aslında.uçlara doğru biraz daha sarartmayı düşünüyorum.şuan evde değilim yoksa fotomu koyucam.

bence tekrar açmak için uğraşma zaten saçların uzadıkça sarılar altta kalacak 8,1 ıyı bı tom sureklı ona boya ıstersen?
ayrıca foto da koy da senın durumundakılere yardımcı olsun

buyrun fotolarımm

bu rengin üzerine 8.1 boyasam nasıl olur fikri olan var mı?

çok hoş olmuşş. bnce artk küllü değilde dorelı boya daha canlı durur

teşekkür ederimm.elimde 9.0 sarı var oan boyasam çok mu açık olurr

daha boyayamadım nasıl olur 9 sarı sizce bu rengin üstüne?elimde bi kutu var yetmeyecek başka bi renkle karıştırsam hangi renk ii olur açık kumral istiyorumm

9.0 ve 8.0 karıştırıp boyadım en son halim bu..

süper...
hangı marka boya kullanıyosun bir de yıpratmıyormu saçlarını ??

Son düzenleme:
saçlarım röflede yıprandı çok cnm.kendim de üstüne iki kez boyadım bakım da yapmadım hiç.bu en son boyamamda garnier naturals 9.0 ve loreal 8.0 kullandım

çok hoş olmuş ya bayıldım benımde sarıydı ustune kumral boyattım ama kuaföre yaptırdım senınkıyle aynı işlem yanı şuanda küllü kumral akıyo yavaş yavaş belkı bende senın boyaları kullanırım resım koy yıne bıze :)

Back
X