Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden nasıl kurtulurum çok kötü yaaa..

canım önce senin adına üzüldüm birden deişiklik insanı fena yapıyor keşke yavaş yavaş açarak hani aşama aşama sarı olsaydı neyse gerçi senin bi suçun yok bende düğünden önce yaptrmıştım bende sevmedim dediğin gibi beyazlar vardı ama kuaför yıkandıkça güzel olur dedi bende iki günde bir yıkadım 20 güne çok daha hoş olmuştu ama sana tavsiyem bal köpüğü rengine boya derim çünkü burda bi arkadasta röfleden kurtulmak için böyle yapmıştı ve çok hoş olmuştu hatta başlığı sarışınlıktan kurtuldum gibiydi zaten bal köpüğü röfleli saç üstüne boyanıyor bi düşün istersen

canım önce senin adına üzüldüm birden deişiklik insanı fena yapıyor keşke yavaş yavaş açarak hani aşama aşama sarı olsaydı neyse gerçi senin bi suçun yok bende düğünden önce yaptrmıştım bende sevmedim dediğin gibi beyazlar vardı ama kuaför yıkandıkça güzel olur dedi bende iki günde bir yıkadım 20 güne çok daha hoş olmuştu ama sana tavsiyem bal köpüğü rengine boya derim çünkü burda bi arkadasta röfleden kurtulmak için böyle yapmıştı ve çok hoş olmuştu hatta başlığı sarışınlıktan kurtuldum gibiydi zaten bal köpüğü röfleli saç üstüne boyanıyor bi düşün istersen

canım sağol.ama benim sorunum hemen yarın yani röfleden 3 gün sonra boyatmak istemem .korkuyorum yanar diye.ne güzel saçlarım vardı.tavsiyen için sağol umarım kapanır.eyvahedigeldismile

canım benim eğer kuaförün iyise yanmaz inşllah neyse canım böyle hata yapa yapa doğrusunu öğrencez inş gönlüne göre olur hem bildiğim kadarıyla renk açmada yanma oluyor koyu istiyorsan bişicik olmaz senin için dua edicem üzülme artık hem sen herzaman güzelsin buna eminim

canım benim eğer kuaförün iyise yanmaz inşllah neyse canım böyle hata yapa yapa doğrusunu öğrencez inş gönlüne göre olur hem bildiğim kadarıyla renk açmada yanma oluyor koyu istiyorsan bişicik olmaz senin için dua edicem üzülme artık hem sen herzaman güzelsin buna eminim

teşekkürler canım iyiki buraya kaydolmuşum tek başıma üstesinden gelemezdim heralde.kk'nü ve arkadaşlarımı seviyorumolumunekankayizsmile

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Back
X