Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden sonra cila işlemi ?

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
Arkadaslar röfleden sonra cila işlemi ne ile yapılır ? Kimisi boya ile yapıldıgını soyluyor, kımısı cila için özel maddelerın oldugunu soyluyor.
Benim saçlarımda çok sık röfle var suan acık renkte bır sarı.. bu acıklıgı kırmak ıcın kızılımsı olmayan daha cok dogal tonda bır renk elde etmek ıcın cıla ıslemı yapmak ıstıyorum.
Ne ile yapabılırım kutu boyalarla yapılıyormu ? yoksa cilanin ayrı bır maddesımı var hangisi.
acil durum yardımlarınızı beklıyorum ?

Canım ben geçen hafta yaptırdım.Numleks deniyor cilaya.Bence evde hiç uğraşma.10tl zaten.Saçımın renginde bir değişiklik olmadı.Sadece saçı çok parlatıyor.

Canım ben geçen hafta yaptırdım.Numleks deniyor cilaya.Bence evde hiç uğraşma.10tl zaten.Saçımın renginde bir değişiklik olmadı.Sadece saçı çok parlatıyor.

Canım arastırmalarıma gore :) ıkı cesıt cıla ıslemı var, bırı senın dedıgın gıbı ozel bır cıla maddesıyle yapılan cıla sanırım daha cok parlaklastırmaya yonelık..
ıkıncısı benım ıhtıyacım olan durumlar uzerıne yanı sacı bır ıkı ton acmak yada koyulastırmak ıcın yapılan cıla..

Dun watsons a gırdım cıla bulabılmek ıcın.. reyonda satıs sorumlusu olan kız cıla sordugumda nasıl bırsey arıyorsun dedı tarıf ettım ıste sampuan gıbıymıs vs fılan dıye.
oda buradakı tum boyalarla sacına cıla yapabılırsın dedı. kız 5 yıl kuaforde calısmıs cılayı nasıl yaptıklarını anlattı..
Benım gıbı yapmak ısteyenler ıcın tarıf edeyım, sacınızı koyulastırmak yada rofleden kaynaklanan ton farkını kırmak yada sarılarınıza tatlı bır renk katmak gıbı nasıl bır sebeple yapmak ıstersenız yapın kutu boyalardan begendıgınız sacınızda etkısını bırakmasını ıstedıgınız bır rengı alıyorsunuz. ıcınden cıkan sadece krem tupunun 3 te bırı gıbı bır mıktarı sıkarak suyla karıstırıp cırpılmıs yogurt kıvamını elde edıyorsunuz. sacınızın her yerıne sampuanlar gıbı yayıp kullandııgınız renk koyu bır ton ıse kısa sure (5 dk dan az) acık tonlarda ıse daha uzun yanı 5-10 dk gıbı daha da garantılısı bır tarakla sıyırarak sacınızdakı rengı kontrol ederek de suresını ayarlayabılırsınız ve yıkıyorsunuz bu kadar.

kalan krem tupu kapagı kapalı 1 sene ıcınde tuketebılırsınız dedı. ben bugun acık renkle bır cıla deneyecegım koleston 9/0 aldım olmazsa yanı acık bır renk oldugu ıcın etkı bırakmazsa palettenın 700 kumral ı ıle kısa sure tutup deneyecegım bakalım sonucları yazarım bilgilenmek isteyenlere..
umarım faydalı olmustur:42:

charm merhaba ben de konu açtım,şimdi benim röflenin aralarda kahveler var ton farkını azaltmaktan kastın bu koyuların açılması değil dimi :26:
sarıları koyulaştırıyo sanırım bu cila denen şey

charm merhaba ben de konu açtım,şimdi benim röflenin aralarda kahveler var ton farkını azaltmaktan kastın bu koyuların açılması değil dimi :26:
sarıları koyulaştırıyo sanırım bu cila denen şey

canım acmak yada koyultmak ıcın yanı sac ıcın ne yapılmak ıstenıyorsa ona gore boya secımı yapıyorsun.
sen acmak mı ıstıyorsun koyultmak mı ?

Canım arastırmalarıma gore :) ıkı cesıt cıla ıslemı var, bırı senın dedıgın gıbı ozel bır cıla maddesıyle yapılan cıla sanırım daha cok parlaklastırmaya yonelık..
ıkıncısı benım ıhtıyacım olan durumlar uzerıne yanı sacı bır ıkı ton acmak yada koyulastırmak ıcın yapılan cıla..

Dun watsons a gırdım cıla bulabılmek ıcın.. reyonda satıs sorumlusu olan kız cıla sordugumda nasıl bırsey arıyorsun dedı tarıf ettım ıste sampuan gıbıymıs vs fılan dıye.
oda buradakı tum boyalarla sacına cıla yapabılırsın dedı. kız 5 yıl kuaforde calısmıs cılayı nasıl yaptıklarını anlattı..
Benım gıbı yapmak ısteyenler ıcın tarıf edeyım, sacınızı koyulastırmak yada rofleden kaynaklanan ton farkını kırmak yada sarılarınıza tatlı bır renk katmak gıbı nasıl bır sebeple yapmak ıstersenız yapın kutu boyalardan begendıgınız sacınızda etkısını bırakmasını ıstedıgınız bır rengı alıyorsunuz. ıcınden cıkan sadece krem tupunun 3 te bırı gıbı bır mıktarı sıkarak suyla karıstırıp cırpılmıs yogurt kıvamını elde edıyorsunuz. sacınızın her yerıne sampuanlar gıbı yayıp kullandııgınız renk koyu bır ton ıse kısa sure (5 dk dan az) acık tonlarda ıse daha uzun yanı 5-10 dk gıbı daha da garantılısı bır tarakla sıyırarak sacınızdakı rengı kontrol ederek de suresını ayarlayabılırsınız ve yıkıyorsunuz bu kadar.

kalan krem tupu kapagı kapalı 1 sene ıcınde tuketebılırsınız dedı. ben bugun acık renkle bır cıla deneyecegım koleston 9/0 aldım olmazsa yanı acık bır renk oldugu ıcın etkı bırakmazsa palettenın 700 kumral ı ıle kısa sure tutup deneyecegım bakalım sonucları yazarım bilgilenmek isteyenlere..
Kolay gelsin canım.Sonucu merakla bekliyorum:90:

charm saçın şu anda ne durumda attınmı cilayı_? nasıl oldu çok meark ettim :40:

evet sımdılık koleston 9/0 sarı renkte cıla attım.. kımı yer daha acık kımı yer daha koyuydu roflelerımde onlar arasında ınce bır gecıs sagladı sanırım guzel gorunuyor ıyı oldu :)

Bu cila yapmadan önceki hali ;

Bu da Koleston 9/0 sarı ile yaptıgım ciladan sonraki hali ;

Attıgım cila acık bır renk oldugu ıcın bırde kısa sure tuttugum ıcın cok fazla etkı gostermedı tabıkı ama tatlı bır ton bıraktı aslında gun ısıgında daha cok bellı oluyor ama fotografları mecbur aksam cektım,
durum böyle :)

Son düzenleme:
charm çok beğendim tatlım çok güzel olmuş cilada belli oluo çiğ durmuo güzel olmus,, güle güle kullan:nazar:

evet bende bu şekilde yapıyorum röfle yok bende ama renk tonu açısından bunu yapmam gerekiyor , fakat şunuda hatırlatayım size malesef kısa süre tutulduğu için boya çok çabuk akıyor sürekli tekrar lazım

canım peki ne kadar su katıyoruz ayrıca benim saçım şuan limon sarısı diplerimde çıktı kendi saç rengimde koyu kumral acaba ben nasıl bir renkle dip boyası yapsam yaaa?bileniniz varsa memnun olurum....

canım cok guzel olmus kendi saçının rengide cok güzel tam istedigim giibi normalde hangi renkle boyuyordun sacını acaba :)

cila işlemini baska yapan var mı benım sacımda balyaj var kahve tonlarında kısmende sarı acaba kumral tonlarında cila atsam olur mu ???

kızlar bende dün saçlarımı açık kumrala boyadım renk güzel beğendim ama böyle karamelle karışık hafif turunculuk var cila atarsam saçlarıma düzelirmi sizce ?

kızlar bende dün saçlarımı açık kumrala boyadım renk güzel beğendim ama böyle karamelle karışık hafif turunculuk var cila atarsam saçlarıma düzelirmi sizce ?

Canım saçının doğal rengi koyumuydu yanı kahve koyu kahve gıbı... tahmın edıyorum kı oyledır.
cunku koyu saca kendınden daha acık bır renkle boyamak ıstedıgın zaman o boyaların ıcındekı acıcı sacın rengını kırar koyu saclarda kırılma olunca da turunculuk yada kızıllıklar meydana gelır.
koyu renk saca cıla atma konusunda pek bılgım yok uygulamadımda... bu yuzden kesın bırsey dıyemeyecegım malesef... sanırım o benım yaptıgım boya ıle cıla yontemıne degıl de bu numıneks fılan dedıklerı kızıllıgı alan cıla maddesının kullanım alanınıa gırıyor arastırmak lazım.. :34:

Back
X