- 14 Haziran 2011
- 123
- 41
- 298
SLM KIZLAR saçımı kendim röfle yaptım ama diplerime değdirmedim diplerim bana açık gibi geldi ,tabi sarışın olunca battı bana bu sefer dibim koyu geldi.kendimde saçım uzun oldugu yoruldum dipten açıp yapmaya.kuaföre gittm diplerimi açtı ve güzel dip boyasıyla saçımın keskiligini alıp yumuşattı çok hoş bir renk oldu karamel ve bal köpügü arası.2 hafta sonra hoşgelmedi dip boyam:)
diyorum kendim yapsam dibimi ,ama renk konusunda sıkıntı yaptım yani kumral sarı tonları falan yapılır dibe gayette güzel gider .ama ben karamel ve bal köpügü arası bi renk istedigim için zorlanıyorum.deneyimi olan paylaşım yaparsa sevinirim özellikle hangi boya markası ve rengini kullandınız.artık boyalara güvenemiyorum açık olan koyu çıkıyor.
diyorum kendim yapsam dibimi ,ama renk konusunda sıkıntı yaptım yani kumral sarı tonları falan yapılır dibe gayette güzel gider .ama ben karamel ve bal köpügü arası bi renk istedigim için zorlanıyorum.deneyimi olan paylaşım yaparsa sevinirim özellikle hangi boya markası ve rengini kullandınız.artık boyalara güvenemiyorum açık olan koyu çıkıyor.