Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçım ve hasta gibi durmam...

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba
1 seneden beri sarı saç kullanıyorum,çünkü sarı saç hastasıyım.
İlk röflem güzeldi..
Ama gitgide açildı açıldı..
En son agustos ayında tatile gittim.
Platin sarısı gibi ama daha çiğ..
Neyse sonra kuaforumede sinirden evde saçımı karamele boyadım tam kapamadı...
Şu an saçım altı sarı,azcık yukarı çıkına turuncu,biraz üstü karamel,dibide kendi rengim.
Kahveye boyasam kapanırmı.
Pişman olucam biliyorum ama,saçım tiftik tiftik oldu
Makyajıda çok sevmiyorum.
Her gören hastamısın diyo.
Geçen ark. karsılastık senin neye moralin bozuk diyo,inandıramadım solgunlugumdan..
Resim eklemeye çalışıcam.
Buraya açtım konuyu k.bkmayın,çok sıkıntı içersindeyim.
Yaşım 23 bu arada.Ama 27 falan gösteriyorum artık.

Burada saçla ilgili konu açmak yasak diye biliyorum..
Siteden uzaklaştırılabilirsin..

kahverengi kapatır bence boyat hem renk karmaşası son bulur bende 3 senedir röfle kullanıyorum çok memnunum hem hafif dibi geldiğinde daha da hoşuma gidiyor hem doğal duruyor hem de soluk ifade azalıyor bi de ben aşırı sarı yaptırmıyorum saçını kahveye boyat dinlensin baharda sarı yaparsın yeniden

Ben 26 yasindayim 1 sene.ara verdim kahve yaotirdim o kadar pisman oldumki anlatamam ben yilda iki kez rofle yaptiriyorum uc hafta once yaptirdim ancak sari sac olgun gosterir dddler ya o benim icin gecerli degil gittimiz bi cok yerde oglumu kardesinmi diye soruyorlar
Solgun gozukmeye ise beyaz tenliyim ben o hallerimi bile seviyorum
Bu kahveden sonra ikinci roflemdi benimki bebek sarisi
Ben dip yaptirmiyorum hep komple ama aralari kahve renfine boyatiyorum yoksa cok fazla sari oluyo bet bisey oluyo

Buarada roflenin ustune direk kahve vurulmaz once sacini actitip mor gibi bi renfe boyuyolar sonra kahve rengine boyuyilar yoksa sen yaparsan kapanmaz mutlaka renk kusar

Konu açmanın yasak oldugunu biliyorum,benim için şu an bu dert.Kaç gündür kafayı yiyorum resmen.
Bu arada editörlerden özür diliyorum.
Lütfn kusura bakmayın,şu an derdim oldugu için açtım.

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için,kuaforüm 1 ayda dip boya yapıyor..
Ama her yaptıgında turunculuk oluyorum.Umarım kapanır sarılarım ve umarım pişman olmam.

Yaşınız Çok Genç Neden Röfle Yaptırıyorsunuz Röfle Nerden Baksan 8 Yaş Fazla Gösteriyor Üstelikde Kanser Yapması da Cabası

Hem Saçıda Yıpratıyor Yazık Etmeyin Saçlarınıza Beyazlar Düşmeden Boyatmayın Şimdilik Dinlensin Saçınız Bence Çok Karman Çorman Bişiy Olmuş Sonra Tümden Boyarsınız

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için,kuaforüm 1 ayda dip boya yapıyor..
Ama her yaptıgında turunculuk oluyorum.Umarım kapanır sarılarım ve umarım pişman olmam.
sarıdan sonra hıc bısey kesmez bence

bence bu herkez ıcın gecerlı edıgl ben 26 yasındayım benı buyuk gostermıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…