Selam kızlar. Saçlarım açık sarı röfleli. Ve dip boya yapmam lazım ama ben ikide bir boya ya da röfle uğraşmak istemiyorum.Kendi saçımı kullanmak istiyorum. Kendi saç rengim kumral. Kestane rengi gibi. Şimdi boya yapmak istiyorum evde nasıl röfleyi kapatabilirim. Kahve köpüğü ya da karamel kapatabilirmi. Röfle üzerine boya yapanlar hangi marka kaç numara boya yaptılar yazarlarsa sevinirim.
dipler hangi boyayla boyarsan boya platin sarı gibi olmaz tabi ama zamanla uçlarda ombreymiş gibi görünüyo ben seviyorum bu görüntüyü ama sen bilirsin tabi. ben şı mutfaklarda yumurta fırçaları varya bu iş için bitane aldım enselerden alnıma doğru fırçayla uyguluyorum boyama süresi bitene kadar tarakla yediriyorum hiç fena olmuyo
dipler hangi boyayla boyarsan boya platin sarı gibi olmaz tabi ama zamanla uçlarda ombreymiş gibi görünüyo ben seviyorum bu görüntüyü ama sen bilirsin tabi. ben şı mutfaklarda yumurta fırçaları varya bu iş için bitane aldım enselerden alnıma doğru fırçayla uyguluyorum boyama süresi bitene kadar tarakla yediriyorum hiç fena olmuyo