Saç Rengi ve Saç Boyama röfleli saçımı organik boyayla boyatmak istiyorum

bilgezeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
38
0
86
Karaman
kızlar günlerdir düşünüyorum bir türlü karar veremedim senelerdir saçımda röfle var beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için gerçekten röfleyi çok seviyorum ama saçlarım ince telli ve zayıf olduğu için röfle artık yıpratıyor ve birazda sıkıldım.saçımı bitkisel boyayla koyultmak istiyorum ne dersiniz iyi olur mu? hangi renk yapabilirim ??:bbo:

kızlar günlerdir düşünüyorum bir türlü karar veremedim senelerdir saçımda röfle var beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için gerçekten röfleyi çok seviyorum ama saçlarım ince telli ve zayıf olduğu için röfle artık yıpratıyor ve birazda sıkıldım.saçımı bitkisel boyayla koyultmak istiyorum ne dersiniz iyi olur mu? hangi renk yapabilirim ??:bbo:

canım saçın açık renk olduğu için ne renk yapsan tutar.
ama bence bir anda çok koyulaştırma. yavaş yavaş yaparsın.karamel,fındık kabuğu ya da kumral tonları güzel olabilir.
:1hug:

bence de yavaş yavaş koyulaştır saçını
bir de bitkisel boya çabuk akıyor tavsiye etmem bende de bakır sık röfle vardı kahverengine boyadım birhafta sonrasaçlarım önceki rengininin bir ton koyusu oldu ve hala açılıyor renk ama benimki bioselection diye bir markaydı diğer markalar nasıldır bilemem ben pek verim alamadım bitkisel boyadan

Son düzenleme:
sağolun kızlar ben en iyisi biraz daha düşüneyim,yada yaptıranları araştırayım benim düşüncemde karamel rengi yada fındık kabuğu gibiydi

Back
X