- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.899
- 133
- 36
- Konu Sahibi BurcuYengec
Reglime 4 gün var düzenli oluyorum korunuyoruz ama içime bi kaç gündür şüphe düştü sabah ilk idrarla test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde ben göremedim ama siz bakınca belli şekilde görünüyor mu
İdrar çok mu damlatınız 2 damla yeterEki Görüntüle 3265152
Bebetime test aldım yaptım bunlarda böyle çıktı böyle çıkıpta hamile olan varmı ?
Sadece 2 _3 damla o kadar sabah ilk idrarla yaptığım testte çizgi gördüm panik oldum ya regliyede 4 gün var negatif olsa hiç çizgi çıkmaz sanırım ilk defa böyle bişey başıma geliyoİdrar çok mu damlatınız 2 damla yeter
Buradaki silik çizgiyi gördüm fakat ikinci çizginin yeri orası değil. Test bozuk olabilir. Regl günü tekrarlamanızda fayda var.Eki Görüntüle 3265011
Reglime 4 gün var düzenli oluyorum korunuyoruz ama içime bi kaç gündür şüphe düştü sabah ilk idrarla test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum![]()
Buradaki çizgide kuruma çizgisi gibi duruyor.Eki Görüntüle 3265156
Sabah ilk idrarla yaptığım test iyice kurudu ama çizgiyi görebiliyorum. Görebilen varmı kızlar ya
Teşekkür ederim il resimdekinin son hali bu şekilde yeri doğru mu acabaBuradaki silik çizgiyi gördüm fakat ikinci çizginin yeri orası değil. Test bozuk olabilir. Regl günü tekrarlamanızda fayda var.
Bunun yeri doğru fakat sanki kuruma çizgisi gibi duruyor. Ama her ihtimale karşı regl günü testi tekrarlayabilir veya kan tahlili verebilirsiniz.Teşekkür ederim il resimdekinin son hali bu şekilde yeri doğru mu acabaEki Görüntüle 3265176
Ben en iyisi başka marka test alıp yarın sabah tekrar deniyim Allah'ım belirsizlik çok kötü daha bebeğim çok küçük korunuyoduk gece rüyamda gördüm kasımlarımda ağrıyodu deniyim dedimBuradaki çizgide kuruma çizgisi gibi duruyor.
Tabi yarında yenileyebilirsiniz ama regl günü daha net çıkar diye söyledim. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Ben en iyisi başka marka test alıp yarın sabah tekrar deniyim Allah'ım belirsizlik çok kötü daha bebeğim çok küçük korunuyoduk gece rüyamda gördüm kasımlarımda ağrıyodu deniyim dedim
İdrar çok mu damlatınızEki Görüntüle 3265152
Bebetime test aldım yaptım bunlarda böyle çıktı böyle çıkıpta hamile olan varmı ?
Teşekkür ederim canım aminTabi yarında yenileyebilirsiniz ama regl günü daha net çıkar diye söyledim. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Hayır kuzum ya olması gerektiği kadar 2 3 damla sadece ve şuan test bu durumdaİdrar çok mu damlatınız
Var sankiHayır kuzum ya olması gerektiği kadar 2 3 damla sadece ve şuan test bu durumdaEki Görüntüle 3265223
Dimi var çizgi orda yarın sabah tekrarlicam bakalım ne çıkıcak offf şuan çok karışık duygular içindeyimVar sanki
Merhaba test sonucunuz nasil cikti acabaDimi var çizgi orda yarın sabah tekrarlicam bakalım ne çıkıcak offf şuan çok karışık duygular içindeyim