Roll gebelik testi silik çizgi

BurcuYengec

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.215
1.899
133
36
IMG_20230623_094904.webp

Reglime 4 gün var düzenli oluyorum korunuyoruz ama içime bi kaç gündür şüphe düştü sabah ilk idrarla test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum 🤦‍♀️

IMG_20230623_161817.webp

Bebetime test aldım yaptım bunlarda böyle çıktı böyle çıkıpta hamile olan varmı ?

İdrar çok mu damlatınız 2 damla yeter
Sadece 2 _3 damla o kadar sabah ilk idrarla yaptığım testte çizgi gördüm panik oldum ya regliyede 4 gün var negatif olsa hiç çizgi çıkmaz sanırım ilk defa böyle bişey başıma geliyo 🥺

IMG_20230623_163152.webp

Sabah ilk idrarla yaptığım test iyice kurudu ama çizgiyi görebiliyorum. Görebilen varmı kızlar ya

Eki Görüntüle 3265011
Reglime 4 gün var düzenli oluyorum korunuyoruz ama içime bi kaç gündür şüphe düştü sabah ilk idrarla test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum 🤦‍♀️
Buradaki silik çizgiyi gördüm fakat ikinci çizginin yeri orası değil. Test bozuk olabilir. Regl günü tekrarlamanızda fayda var.

Buradaki silik çizgiyi gördüm fakat ikinci çizginin yeri orası değil. Test bozuk olabilir. Regl günü tekrarlamanızda fayda var.
Teşekkür ederim il resimdekinin son hali bu şekilde yeri doğru mu acaba 🤦‍♀️
IMG_20230623_163152.webp

Buradaki çizgide kuruma çizgisi gibi duruyor.
Ben en iyisi başka marka test alıp yarın sabah tekrar deniyim Allah'ım belirsizlik çok kötü daha bebeğim çok küçük korunuyoduk gece rüyamda gördüm kasımlarımda ağrıyodu deniyim dedim

Ben en iyisi başka marka test alıp yarın sabah tekrar deniyim Allah'ım belirsizlik çok kötü daha bebeğim çok küçük korunuyoduk gece rüyamda gördüm kasımlarımda ağrıyodu deniyim dedim
Tabi yarında yenileyebilirsiniz ama regl günü daha net çıkar diye söyledim. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Back
X