Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzlediğiniz dizilerdeki rollere daha çok yakıştırdığınız oyuncular var mı?mesela bence mahidevran rolüne özge özberk yakışırdı.başka aklıma gelen olursa yazıcam.sizinde düşüncelerinizi bekliyorum
Bitmeyen şarkıda Bergüzar Korel yerine boyu daha kısa Bülent İnal'ın yanında daha minyon duracak biri olsaydı iyi olurdu. Bir de Adını Feriha Koydum'a Hazal Kaya'yı çok yakıştıramıyorum.
Bitmeyen şarkıda Bergüzar Korel yerine boyu daha kısa Bülent İnal'ın yanında daha minyon duracak biri olsaydı iyi olurdu. Bir de Adını Feriha Koydum'a Hazal Kaya'yı çok yakıştıramıyorum.
slm.ben muhteşem yy.da valide sultan yerine hep şu asmalı konaktaki hanım ağaneydi adı onu yakıştırırım.hatta mahpeyker kösem sultanda yaşlılığını oynamıştı.
slm.ben muhteşem yy.da valide sultan yerine hep şu asmalı konaktaki hanım ağaneydi adı onu yakıştırırım.hatta mahpeyker kösem sultanda yaşlılığını oynamıştı.