Çoooooooooook teşekkür ederim kızlar. :)
@Ela09, ne yazık ki nöbetçiydim canıma okudular. :) Bu arada o badem ceviz konusu muhteşem, çok teşekkür ederim. :)
Bugün sabah minik bir poğaça yedim. Daha sonra her saat başı sırayla kuşburnu çayı, nescafe, limon çayı içtim. Nescafe 3'ü bir aradaydı diğerlerini şekersiz içtim. :)
Öğleyin 3-4 kaşık pilavla, 4-5 kaşık patates yemeği yedim.
Akşam bir kaç bisküvi ve 6 tane sigara böreği yedim. Şimdi de birazcık çay ya da neskafe içmeyi düşünüyorum. Akşam yemeğim oldukça ağır oldu biliyorum ama yorgunluktan yemek hazırlayamadım. Gün geçtikçe düzeni daha iyi otutacağıma inanıyorum.
Aslında yemeğe çok düşkün bir insan değilim; ama gün içinde, yemekten önce ya da yemekten sonra dehşet şekilde abur cubur yerdim. Şimdi bile hala çekiyor. Ucundan ısırıyorum. Kaçınmam gerek abur cuburdan biliyorum ama diyet psikolojisine girip kendimi kasmak istemiyorum. Çünkü vermem gereken neredeyse bir 40 kilo var uzun vadede ve ben şimdi kasarsam sıkılıp sallamaktan korkuyorum.
Bundan sonra kahvede tatlandırıcı kullanmak istiyorum bu arada. :)
Bir de günlük egzersiz programı düzenleyip bunu uygulama gibi bir planım var. Dün tekerlekli bir aletle 10 dk kadar yaptım. Eksiği vardır, fazlası yoktur, ama ilk günden hamlamayım dedim az değil 97 kgyim. :)
Bugün böyleydi işte. Umarım bir kaç gr vermişimdir. :)
Hoşgeldin Romantik,
Umarım bu kararlılıkla devam edersin.
Çalışınca dışarıdaki öğünleri ayarlamak zor oluyor. Ara öğünler için en iyisi kavrulmamış badem fındık ve ceviz. Ağzına atabiliyorsun hemen. İmkan olursa bir kutu ayran da ekle. Hem tok tutuyor hem de yararı daha çok.
Ben de 99 kiloyum kilolarımız yakın, ben de öğretmenim. Hadi bakalım kilodaşım devamınlı listelerini yaz. Düzeltmek gerekirse söylerim. Dengeli olduktan sonra hangi diyet yöntemini uyguladığının bir önemi yok.
Kolay gelsin...
Günaydın Romantik canım
İnsan ister istemez bazı zamanlar kacırıyor burası kesin ama ertesi gün ögünlerimizi küçültmeliyiz ki morelimiz bozulmasın sevkimiz kırılmasın.. Ben nescafe konusunda bırak diyemicem cünkü benim de en sevdiklerim arasında. 3ü 1 arada yerine normal nescafe yaparsan yarım yaglı sütle veya suyla biraz daha uyar diyete gibi geliyor.. Ayrıca da pilav yediğin zaman patates yemegi olmaz aslında ikisi bana göre cok yakısıyor tadından yenmiyor ama patatesde nisasta var biliyorsun.
Aslında öğretmensin ve ögünlerin kacıyordur dogal olarak ama oldugu kadar artık canım.
Bu arada okula giderken yanına bademin yanında gün kurusu al. Gün kurusunun içini acıp bademi koyup yediginde miss gibi oluyor ben ara ögünlerimi o sekilde yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?