Merhabalar.Evlenmeden önce sağlık raporu alırken doktor romatizma başlangıcın olabilir kontrol ettir demişti.Açıkcası üstüne düşmemiştim. Bundan 2 yıl önce dizimde ani şişme ve ağrı olmaya başlamıştı. İlk başta ortopediye gittim doku zedelenmiş dedi kolojen verdi ve oradan fizik tedaviye sevk etti. Fakat fizik tedavi doktoruyla tartıştığımız için başlamamıştım ve dizim gitgide kötü olmaya başlamıştı.Sonra Romatolojiye randevu aldım ve romatizman var dedi ama çeşidini bir türlü bulamadılar. İlaç raporumu yenilemem gerekiyordu ve yer değiştirdiğimizden dolayı başka bir şehirde bir doktora gittim. O da bana romatizmam olmadığını , romatizma hastalarında rf değerinin bir negatif bir pozitif çıkmayacağını söyledi.D vitaminimin çok eksik olduğunu onu kullanmam gerektiğini , dizimi güçlendirecek egzersizler yapmamı söyledi yani kısaca o da fizik tedavilik senin işin dedi. İlaçları bıraktığımdan beri gayet iyiydim fakat bu ara çok yorgun olduğumdan ve regl öncesi olduğumdan sanırım yine çok kötü şişti ve tabiri caizse topallıyorum. Böyle bir durum başına gelen var mı veya çözüm bulan ?