Rontgen ve gebelik...

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
7.5 aylik bebegim var Allahim esirgesin 3. tup bebek tedavisinde nasip etti yaradan.
4 aydir sabahlari yatagimdan bel tutulmasi ile kalkiyordum. bugun dra gittim ve rontgen cekildi ilac verdi dr ilac alirken gebelik testi de aldim yillardir aliskanlik gibi bisey.
silik ikinci cizgi inanmak mumkun degil bazi drlar bana tup bebekle bile sans vermedi cunku.kan verdim adetime 6 gun var deger 13.9 cok dusuk bir deger biliyorum ama orada var birseyler.
bu mucizeye sevinemiyorum bile
daha drumla konusmadim esim adet gununu bekleyelim diyor. bazi yerlerde adet gecikmesi oncesi bisey olmaz diyor. acildeki dra sordum bisey olmaz dedi...
cildirmak uzereyim, var mi basin gelen saglikla alan kucagina?

Son düzenleme:
Aynen ya hep ya hic. Bebek 0-3 hafta arasi radyasyona maruz kalirsa dusebilir. Dusmediyse de saglikli dogar. Korkacak bir sey yok yani merak etme:)

Canım rahat ol , döllenme olduktan sonra 10gün içinde içilen ilaç çekilen rontgen vs. Ya hep ya hiç kuralına göre ya sağlıkla devam eder etkilenmeden , yada düşer.bende mesela ilaç kullanırken hamile kaldım antidepresan.erken öğrendim.doktor hiç bişey olmaz rahat ol dedi.şükür sıkıntı yok.Allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…