Erkek İnfertilitesi Ros testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz yaptırmıştık şubat ayında eşime...
Ros testinin yüksek olması DNA hasarınında olabileceğini ön görüyorlar
ROS ve DNA bir tedavi ediliyor... tedavi süreci 3 ay (90 gün) ilaç kullanıyor ve düşüyor merak etmeyin

Stres testi olarak yazıyor internette stres değeri yüksekse o stresi azaltmak için mi tedavi görüyorlar yani. Sonuç haftaya çıkacak bekliyoruz. Yani süreç 3 ay daha uzayabilir bu da bir ihtimal demekki. Tedavi görse bile tüp bebek mi deneniyor.

bizim ROS testimiz aynı gün çıkmıştı.. DNA hasar testi 15 günde çıkıyor.. size DNA yapılmıştır belki?
ROS aynı gün çıkar normalde yani en azından ben öyle biliyor...
evet eğer yüksekse 3 aylık tedavi süreci uygulanıyor
ondan sonra tüpmü değilmi diye sperm sonuçlarınıza göre yorum yapıyorlar...
çünkü uygulanan tedavide sayı hız morfoloji düzeltme eğiliminede gidiliyor elbette

Anladımm çok teşekkür ederim ilginiz için. Çok açıklayıcı bir cevap oldu sağolun. DNA mı değil mi bilmiyorum sadece ros denildi bize gittiğimiz laboratuvara da bizde sadece ros dedik 1 hafta 10 güne çıkıyor dedi

Merhaba konu güncel değil ama bu konuda deneyimli olduğunuz için sormak istiyorum, Ros ve DNA hasarı neden yapıldı?
Genel değerlerde bir problem var mıydı?

Merhaba konu güncel değil ama bu konuda deneyimli olduğunuz için sormak istiyorum, Ros ve DNA hasarı neden yapıldı?
Genel değerlerde bir problem var mıydı?
Evt sprem sayımız az
Hızımız hiç yok
Morfolojimiz 0 idi

En ckk morfoloji içn yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…