• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Rosacea , gül hastalığı Bursada bu konuda uzman bir doktor varmı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Merhaba, bir yakınımın cildinde kırmızı pütürler oluştu ve yanıyor. Rosacea diyorlar. Bursa'da konusunda uzman bir doktor varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?

Merhaba, bir yakınımın cildinde kırmızı pütürler oluştu ve yanıyor. Rosacea diyorlar. Bursa'da konusunda uzman bir doktor varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
Ben 5 yildir rosacea oldugumun farkindayim. Tecrubelerim arktarayim arkadaslar.
Oncelikle nette yazan bilgilerin cogu gecerli. Icsel ve dissal sicaklarin tamamindan uzak durmalisiniz. Gunes,hamam,alkol,baharat gibi ... her zaman cildiniz serin kalmali.
Dermokozmetik cok faydali tamamini oneririm ancak pahaliya mal olabiliyor.
Kendinize bir doktor edinmenizi ve her 6 ayda bir gitmenizi tavsiye ederim.
Cunku surekli kontrol altinda tutmalisiniz bu hastaligi arti cokta kafaya takmayin derim .)
Cildiniz iyi nemlenmeli ve mutlaka iyi temizlenmeli bunlar cok onemli....sabah ve aksam.. gunesten en az 30 spf li urunler kullanmalisiniz...
Kesinlikle Yagli olmayan nemlendiriciler ve fondotenler secmelisiniz.
Sirt ve dekoltenize excipial hydro kullanabilirsiniz.
haftada 1 ya da 2 roza krem kullanmalisiniz,mutlaka roza krem evde bulundurmalisiniz artik. Cunku bu hastalagin maalesef tedavisi yok...
neutrogena yi rahatlikla uygun fiyat ve etkisi sebebiyle tavsiye ederim ....

Setbaşı Tıp Merkezi,esentepe metro istasyonunun karşısında,Nilüfer'de..Muhtar Ünaldı adında tecrübeli bir cildiye doktoru var..Ona gözükebilirsiniz..Geçmiş olsun acil sifalar diliyorum.

Hadi ya,süper :) Zoretanin tedavisi için gidiyorum ben..Çok sabırlı çok anlayışlı motive eden ve işini iyi yapan bir doktor..Oldukça memnunum ben :)

Ben de zoretanin tedavisi için gidiyorum :) daha iki ay oldu ama gerçekten çok güleryüzlü ve anlayışlı biri, bütün endişelerimi sıkıntılarımı anlayışla karşılayıp yardımcı oluyor bana :)

6,5 ay oldu canım..17 gün sonra bitecek kısmetse :) Tedavim iyi gidiyor çok az lekelerim kaldı onlar da ilaç bittikten sonra geçecek diye düşünüyorum.Senin nasıl gidiyor? :)

ben de ikinci ayımdayım daha :) benim de şimdilik iyi sayılır hala sivilcelerim çıkıyor ama siyah noktalarımdan kurtuldum en azından :)

Back
X