- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
Merhaba, bir yakınımın cildinde kırmızı pütürler oluştu ve yanıyor. Rosacea diyorlar. Bursa'da konusunda uzman bir doktor varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bir yakınımın cildinde kırmızı pütürler oluştu ve yanıyor. Rosacea diyorlar. Bursa'da konusunda uzman bir doktor varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
Ben 5 yildir rosacea oldugumun farkindayim. Tecrubelerim arktarayim arkadaslar.Merhaba, bir yakınımın cildinde kırmızı pütürler oluştu ve yanıyor. Rosacea diyorlar. Bursa'da konusunda uzman bir doktor varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
Setbaşı Tıp Merkezi,esentepe metro istasyonunun karşısında,Nilüfer'de..Muhtar Ünaldı adında tecrübeli bir cildiye doktoru var..Ona gözükebilirsiniz..Geçmiş olsun acil sifalar diliyorum.
Hadi ya,süper :) Zoretanin tedavisi için gidiyorum ben..Çok sabırlı çok anlayışlı motive eden ve işini iyi yapan bir doktor..Oldukça memnunum ben :)aaa benim doktorum :))
Hadi ya,süper :) Zoretanin tedavisi için gidiyorum ben..Çok sabırlı çok anlayışlı motive eden ve işini iyi yapan bir doktor..Oldukça memnunum ben :)
Hadi ya,süper :) Zoretanin tedavisi için gidiyorum ben..Çok sabırlı çok anlayışlı motive eden ve işini iyi yapan bir doktor..Oldukça memnunum ben :)
6,5 ay oldu canım..17 gün sonra bitecek kısmetse :) Tedavim iyi gidiyor çok az lekelerim kaldı onlar da ilaç bittikten sonra geçecek diye düşünüyorum.Senin nasıl gidiyor? :)senin tedavin nasıl gidiyor canım kaçıncı aydasın :)
6,5 ay oldu canım..17 gün sonra bitecek kısmetse :) Tedavim iyi gidiyor çok az lekelerim kaldı onlar da ilaç bittikten sonra geçecek diye düşünüyorum.Senin nasıl gidiyor? :)
Kolay gelsin canım.Umarım tamamiyle kurtuluruz şu sıkıntılardan.. :)ben de ikinci ayımdayım daha :) benim de şimdilik iyi sayılır hala sivilcelerim çıkıyor ama siyah noktalarımdan kurtuldum en azından :)
Kolay gelsin canım.Umarım tamamiyle kurtuluruz şu sıkıntılardan.. :)