rosense gül suyu cilt lekelerini geçirirmiş doğru mu?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
yeni bir duyum aldım rosense saf gül suyu cilt lekelerini zamanla geçiriyomuş kullananlar varmı gerçkten dedikleri gbi geçiriyomu çok merak ediyorummm:26:

yeni bir duyum aldım rosense saf gül suyu cilt lekelerini zamanla geçiriyomuş kullananlar varmı gerçkten dedikleri gbi geçiriyomu çok merak ediyorummm:26:

gülsuyuyla degilde elma sirkesiyle daha çabuk geçtigini biliyorum kendim den yapıyorum tavsiye ederim

Bir su bardağı suya üç çorba kaşığı elma sirkesi kat, bunu kısık ateşte kaynayıncaya kadar bırak

. Ateşten aldıktan sonra başınıza bir tülbent tarzı bir örtü örterek buharını yüzüne tut. Sulandırılmış olan elma sirkesi ile yüzünü sil. Bunu haftada 2 kere uygulayabilirsin.............

sivilceli yada akneye meyilli yüze antiseptik oldugu içinde iyi geliyor oda var ve içerdigi asit ciltte leke temizligi yapıyor

Rosense gul suyu, malesef bende felaket derecede sivilcelenmeye yol acti. Yuzumu gorseniz kusardiniz, o derece. Ama hakkinda cok guzel yorumlar da okuyorum. Cok guzel temizliyormus cildi filan. Bazilarinda da benim gibi kotu etki birakmis iste. Sen 2 hafta kadar bir dene istersen.

lekeler için etkisini bilmiyorum ama ben çok memnunum cildi çok güzel temizliyor. benim cildim aşırı hassas olmasına rağmen ters etkisini görmedim.

Rosense gul suyu, malesef bende felaket derecede sivilcelenmeye yol acti. Yuzumu gorseniz kusardiniz, o derece. Ama hakkinda cok guzel yorumlar da okuyorum. Cok guzel temizliyormus cildi filan. Bazilarinda da benim gibi kotu etki birakmis iste. Sen 2 hafta kadar bir dene istersen.

evet cnm tam 2 hafta oluyo kullanalı:1: yumuşacık yapıyo yüzümü ama sanki sivlcelerim çoğaldı bnmde yani gülsuyunun etkisimi bilemicem tbi:18:

Lekeleri geçirirmi bilmiyorum ama tonik olarak kullanılıyor. xxxxxxx Yüzde yüz doğal olduğu içinde çok sağlıklı.. Gittigidiyor dükkanımdan güvenli alışverişle alabilirsiniz.. Ispartadan bizzat gönderiyorum. KK üyesi olduğunuzu da belirtirseniz alırken özel hediyelerim olabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X