• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri rosense gül suyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Gözenekleri iyiyce açıyor haberiniz olsun. Gözenek problemi olanlar kullanması sakın.:1no2:

kızlar bende gül suyunu çilek yağını karıştırp buz kalıplarına dolduruyorum sonra her akşam yüzümde gezdirip yatıyorum valla misss

ben de bim de satılan gül suyunu duydum tonik olarak çok iyi diyee kullanan var mı CADIARZU

arklar ben gül suyu alıcaktım bir tane cilt uzmanı gördüm hemen sordum işe yararmı napıyor dedim..bana işte temizliyor ama gözenekleri açtığını söylemişti o yzden kullanmama gerek olmadığımı sölemişti bnden söylemesi =) ben hemen geri bıraktım :pP

ben de kullanıyorum çok memnunum ya bugüne kadar clean & clear - deep clean falan kullandım ama onlar fosmuş ben çok beğendim gülsuyunu. marka olarak rosense kullandım hep başka marka denemek istemiyorum zaten. ben de buzdolabında saklıyorum pamukla siliyorum sabaha yumuşacık oluyor cildim ayrıca ağır da kokmuyor ilk başta tereddüt etmiştim kötü kokar mı ki diye. ama herkeste aynı sonucu verir mi bilmem yağlı ciltliler sivilcelerini azdırdığını söylüyordu.

bi de buzdolabında tutun ki hem soğuk uygulamak cilde daha iyi geliyor, hem de dışarıda kalınca gül suyu ekşiyor.. rosense bile:sinifsinif:

kızlar xxxxx güvenli alışveriş yapma imkanı veren gittigididyor sitesindeki dükkanımdan alabilirsiniz. Ispartadan gönderiyorum. Yüzde yüz orjinaldir... xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Rosense gülsuyunu piyasaya çıktığı zamandan beri kullanıyorum. Ara ara değiştirip faaklı markalardan tonikler kullandım. Ama hiç bir toniğin %100 doğal gülsuyu kadar etkili ve zararsız olabilceğini düşünmüyorum. Herkese öneiririm.

kuru yüze de iyi geliyor mu bnm bu sıralar pul pul oldu elmacık kemiklermn oralar flan şaşırdım hiç olmamıştı:53:

Back
X