• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rota aşısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Laavi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Laavi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
12
3
1
32
sevgili anneler bebeğim 2.ay asisndan cok etkilendi. Su an 12 haftalik kakasnda nokta seklinde kan gordm ishal gibydide doktora gotrdm kaka analizi sukur temiz cikti. Doktor rota asisini yaptirmami önerdi. Kaninda yedklerinzden olabikir dedi. Ben makatnda hafif catlktan olabilcgini dusnyrm .bu yuzden rota asisnda cok kararsz kaldim. rota asisu en gec 15.haftada yapiliyor cok kararsizm siz yaptrdnz mi önerir misiniz

sevgili anneler bebeğim 2.ay asisndan cok etkilendi. Su an 12 haftalik kakasnda nokta seklinde kan gordm ishal gibydide doktora gotrdm kaka analizi sukur temiz cikti. Doktor rota asisini yaptirmami önerdi. Kaninda yedklerinzden olabikir dedi. Ben makatnda hafif catlktan olabilcgini dusnyrm .bu yuzden rota asisnda cok kararsz kaldim. rota asisu en gec 15.haftada yapiliyor cok kararsizm siz yaptrdnz mi önerir misiniz
Biz yaptırdık bebgim bir kaç gün ishal.oldu aşıdan sonra . Sonra gecti

Bende yaptırdım. İshal gibi etkileri varmış. Ama benim bebeğim zaten sulu yaptığı için fark.gormedim. zaten ağızdan yapılan bir aşı

Kesinlikle yaptırın. Bu çocuğun kreş zamanı da var ve öyle zor geçirilen bi hastalık ki Allah korusun bu sebepten ve doğurduğu sonuçlardan yoğun bakımda bebeği yatmış tanıdığım vardı.

Back
X