bizde aşıyı 3ay 9günlükken olucaz.diğer aşılarının üstünden belirli bir süre geçmiş oluyor hem.dediğin doğru aslında tabii.doktor ne derse o.günlerdir araştırıyorum bu aşıyı.okdar çok siteye girdimki kafam allakbullak oldu.etrafımda yaptıran birkaç arkadaşıma sordum hiç yan etki yapmamış.bazen ishal gibi birkaç gün çıkıyolarmış o kadr.inşallah bizimkilerdede yan etki olmaz...sağol canım.. opuyorumnanaktancanım biz 3.ay 8 günlüğüz ve yarın rotavirüs aşımız olacak kısmetse, sen kimseye bakma seni ikna edecek ve tatmin edecek her zaman doktorundur, ben öyle yapıyorum çünkü kimseyi dinlemiyorum sonuçta doktordan iyi bilecek hiç kimse olamaz sadece kafa karıştırırlar, doktor öyle diyorsa öyledir rahat ol canımmalkisalkisalkis
sanmıyorum canım.benim bildiğim 6aydolmadn yapılmış olması gerkiyormuş.bizi de doktor uyarmadı hiç.hiç bahsetmediler bu konudan.we benim bebeğim 9 aylık herhelde bu satten sonra yaptıramam dimi?
bizimde 3 aylıkken yapıldı ilki ikinciside 5 aylık yapıldı
oğluma 3.ayda ve 5.ay olmak üzere 2 kere vurdurdum.başka varmı bilmiyorum.şuan oğlum 16 aylık
sevindim.içim rahat yaptırabilirim demekki.senin bebişte yan etki yaptımı?
erkek bebeklerde daha fazla görülüyomuşşşşşş yan etki.şu aşıyı bi olsak sorunsuz atlatsak rahtlıycam ..boshayallersmile
Kızlar bu ası ıstege goremı yaptırıyolar ve bu hastalık nası bısey ben yenı duydum?ası yaptırınca ates falan yaptımı bu arada? benım oglum 19 gunluk suanda ne zaman yaptırmam lazım doktorumuzda herhangı bısey soylemedı bu konuda
cnm bu aşı önemliymiş..rota virüsünün yol açtığı ağır bir ishal var.ondan koruma amaçlı yapılıyo.bebek ölümleri olmuş çok bu hastalıktan.artık doktorlar yaptırın diyor.çok nadir yaptırsanızda olur diyenler var.
2.ayda ve 4.ayda yapılıyo.
3ve 5.aydada yapılabiliyomuş.bende yeni öğrendim bunu.doktorum hep 3ve5de yaptırtmış.bizde öyle yaptırıcaz mecburen.3.aya girdik çünkü.
herhalde dah erken diye söylemdi doktorun.sen gidince sor istersen.
biraz pahalı olduğu için isteğe bırakıyolar.142falan galiba ücreti
3doz olanıda var.oda 2-4-6.aylarda yapılıyo.
bizimde çok güvendiğimiz bir doktorumuz var.aşıyı mutlaka vuralaım dedi ve 3.-5. aylarda 2 doz yaptırdık.hiç bir yan etki olmadı.aşı bir kaç gün huzursuzluk yapabilir dedi doktor ama bir şey olmadı. özellikle bebek anne sütü alıyorsa aşı olduğu andan itibaren emzirin. çüzkü anne sütünün ağrı kesici özelliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?