rotavirüs aşısı

teachercnn

elhamdülillahrabbelalemin
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
569
50
318
39
İçel Mersin
kızlar 2 ayımız doldu. takvimdeki aşımızı yapacaz pztsi günü ama çocuk doktorumz bu aşıyı da önerdi. yapan var mı aranızda. yan etkisi falan var mı acaba? yapmayı düşünüyor musunuz

ben doktoruma sordum ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi benimde kafam karıştı

ben kes,nlikle öneririm canım..ben 3 yaşındaki büyük kızıma ratarix yaptırmıştım..3.ay ve 5.ayda..2 dozdu..zaten ağızdan veriliyor bebeğe ağrı sızı yapmıyor..
yaptırmayan arkadaşlarım çok pişman oldular bir kaç tanesi hastanelik oldu ishalden..zaten bu zehirli ishal için yapılan bir aşı..150 tl civarı fiyatı..

kızlar en sonunda yapmaya karar verdim. dün yptık. sonuçta eskiden aşı takviminde olmayan şu anki aşılar için bilezamanında ne gerek var falan denirmiş şimdi herkes sormadan gidip yapıyo. hem de ishal çocuklarda bayağı tehlikeli, önlem amaçlı bence yapılmalı imkan varsa. fiyatı 142,5 liraydı,

bu arada 2.ay aşılarıızı yaptık. bizimle beraber bekleyen bebişlerde vardı 1 - 2 aylıktı hepsi. içerde de aşı olanlar vardı, nasıl ağlıyolardı, kıyamam onlara ya, benim kuzumda çok ağladı. çok şüükür ateş falan olmadı, ama evde de ağlamaları sık sık devam etti, ağrısı vardı sanırım. calpol verdik. çok şükür atlattık.

sizler yaptınız 2ay aşılarını

kızlar hangi marka yaptırcaz...?

rotariksle lgili wikipediada eski bı yazı var olumsuz...

hemşire rotated dedi ama araştırmak lazım

kızlar ben bu asıyı çarsamba gunu yaptırdım herkease öneririm hiç bir yan etkısı asıdan sonra 2 saat emzırmıyorsunuz bıde 2gun cocugu yıkamıyorsunuz bence yaptırdın ıshal oldugunda hemen atlatıyor ve kılo kaybı olmuyor cocukta 2.dozu mart ayında yapılacak

iki dozluk bir aşı mı bu?

Bende yaptırdım dün ilk dozunu,çok şükür bi yan etkisi olmadı,2. Dozunuda şubat sonu yapicak doktorumuz,kızlar sizler ne kadar ödediniz bu asiya,ben almanyadayim 140 euro ödedim..

evet 2 dozluk bır aşı 2ay sonra 2.dozu olucak bebişim hiç bir yan etkisi yok

bizim doktorumuz ben yaptırmadım çocuklarıma sdedi kafam karıştı benm de.yaptırmamayı düşünüyordm.bi de şu altta ki bebişin yaşını gösteren tablo var ya onu nasıl yapıyoruz bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…